Επίσημες εικόνες από το φινάλε του Spider-Man: No Way Home γιατί όποιος το είδε, το είδε

Μια πρώτη ματιά σε ένα από τα μεγάλα μυστικά της ταινίας
25 Ιανουαρίου 2022 18:48
Επίσημες εικόνες από το φινάλε του Spider-Man: No Way Home γιατί όποιος το είδε, το είδε

Έχοντας κατακτήσει πλέον την 6η θέση στο box office όλων των εποχών η επιτυχία του Spider-Man: No Way Home με πάνω από 1.7$ δις δολάρια παγκοσμίως είναι απαράμιλλη και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την εμπορική της πορεία εάν δεν υπήρχαν οι περιορισμοί της πανδημίας. 

Μετρώντας πλέον πάνω από ένα μήνα στους κινηματογράφους και δεδομένου των εισπράξεών της μπορεί να καταλάβει κανείς πως όποιος ήθελε να τη δει μέχρι τώρα διακαώς την παρακολούθησε. Για αυτό και η Sony Pictures με τη Marvel Studios αποκαλύπτουν και επίσημα τα στιγμιότυπα από το επικό φινάλε της ταινίες με τους "τρείς Peter". 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε από επίσημες πηγές την εμφάνιση των Tobey Maguire και Andrew Garfield ως "Peter 1" και "Peter 2" -όπως χιουμοριστικά βαφτίστηκαν στην ταινία του Jon Watts- πλάι στον "Peter 3" του Tom Holland. 

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα

Οι εν λόγω φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν επίσης λόγω μιας συνέντευξης που παραχώρησε ο Chris Wagner, επικεφαλής των ειδικών εφέ του "No Way Home", ο οποίος μίλησε για το πώς τα πρακτικά εφέ και σκηνικά που έχτισαν, βοήθησαν τη γενικότερη ποιότητα των CG. 

Για παράδειγμα η τελική μάχη στο Άγαλμα της Ελευθερίας έγινε σε μια ειδική σκαλωσιά που κατασκευάστηκε ούτως ώστε γίνει ευκολότερη η δουλειά τους στη σχεδίαση του περιβάλλοντος.

O Andrew Garfield σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε ποιοι ήξεραν το μυστικό του σχετικά με την επιστροφή του ως Spidey.

Όσον αφορά τις πιο πρόσφατες φήμες του Doctor Strange in the Multiverse of Madness σε αυτές συγκαταλέγεται ένα μεγάλο όνομα από το No Way Home και περισσότερα θα βρείτε εδώ