Ο Andrew Garfield αποκαλύπτει ποιοι ήξεραν το μυστικό του για το Spider-Man: No Way Home

Τρία άτομα γνώριζαν μόνο…
24 Ιανουαρίου 2022 16:15
Ο Andrew Garfield αποκαλύπτει ποιοι ήξεραν το μυστικό του για το Spider-Man: No Way Home

Στην παρακάτω είδηση υπάρχουν spoilers από το Spider-Man: No Way Home


Το Spider-Man: No Way Home κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο στις αίθουσες και σημείωσε τεράστια επιτυχία σε καιρό πανδημίας, αφού πλέον θεωρείται η 6η πιο εμπορική ταινία στην ιστορία. Τα ταμεία της Sony Pictures γέμισαν με $1,7 δισεκατομμύρια και οι fans λάτρεψαν την επιστροφή του Tom Holland ως Άνθρωπο Αράχνη, αλλά επίσης λάτρεψαν και τη μεγάλη έκπληξη που επιφύλασσε το φιλμ.

Όσοι παρακολουθήσατε την ταινία στις αίθουσες σίγουρα βρεθήκατε προ εκ πλήξεως, καθώς ο Andrew Garfield και ο Tobey Maguire επέστρεψαν στους θρυλικούς ρόλους της μέσα από ένα εκπληκτικό cameo. Οι συζητήσεις γύρω από τα ονόματά τους ήταν μεγάλες, οι φήμες ήταν πολλές, αλλά κανείς τους δεν είχε επιβεβαιώσει ότι θα βρισκόταν στο No Way Home.

Τώρα, όπως λέει ο Andrew Garfield στην Ellen DeGeneres, υπήρχαν μόνο τρία πρόσωπα που γνώριζαν για το μυστικό του και δεν ήταν άλλοι από τους γονείς του και τον αδερφό του. Μάλιστα, είχε πει ψέματα μέχρι και στην συμπρωταγωνίστριά του την Emma Stone.

Μόνο ο πατέρας μου, ο αδερφός μου και η μητέρα μου ήξεραν. Έλεγα ψέματα σε ανθρώπους και στο διαδίκτυο για δύο ολόκληρα χρόνια και ένιωθα υπέροχα. Ήταν πολύ διασκεδαστικό που το κρατούσα μυστικό.

Ένιωθα σαν να ήμουν μέρος της οργάνωσης ενός πάρτι γενεθλίων για ένα σωρό άτομα που ήξερα ότι θα το εκτιμούσαν.

Αυτά που λέτε για τον Garfield και το μυστικό του. Πρόσφατα ο ηθοποιός είχε πει πως ψήνεται για ένα Spider-Man εναντίον Venom σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του.