Το Doctor Strange 2 μάλλον θα έχει ένα τεράστιο cameo από το "No Way Home" (ΦΩΤΟ)

Ακόμα δεν είδαμε τίποτα από τα τρελά του Multiverse
24 Ιανουαρίου 2022 17:16
Το Doctor Strange 2 μάλλον θα έχει ένα τεράστιο cameo από το "No Way Home" (ΦΩΤΟ)

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ NO WAY HOME


Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από την τρέλα και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το Multiverse, καθώς τον τελευταίο καιρό ακούγονται μερικά εξωφρενικά ονόματα που θα παρελάσουν από το Doctor Strange 2. Τώρα ετοιμαστείτε να προσθέσετε άλλο τεράστιο όνομα και χαρακτήρα που σχεδόν σίγουρα θα εμφανιστεί. 

Τουλάχιστον έτσι αφήνει να εννοηθεί μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες και αφορά τους Πορτογάλους voice actors, Mariana Torres και Manolo Rey. Οι δυο τους είναι γνωστοί στη χώρα καθώς αποτελούν τις "φωνές" των Wanda Maximoff/ Scarlet Witch της Elizabeth Olsen και του Spider-Man του Tobey Maguire. 

Οι δυο τους ανέβασαν μαζί μια selfie με τη λεζάντα "έρχονται φοβερά πράγματα!": 

Εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα πως με την πρεμιέρα του Doctor Strange in the Multiverse of Madness να αναμένεται τον ερχόμενο Μάιο οι διαδικασίες της μεταγλώττισης να ξεκίνησαν ήδη. Επομένως αυτό είναι ένα πρώτο στοιχείο πως ο Tobey Maguire θα επανεμφανιστεί ως Peter parker για χάρη του sequel του Doctor Strange, το οποίο παρεμπιπτόντως σκηνοθετεί ο Sam Raimi και θα συνεργαστούν ξανά μετά την δική τους Spidey τριλογία. 

Στα υπόλοιπα τρελά ονόματα που έχουν ακουστεί πως θα πραγματοποιήσουν cameo εμφάνιση είναι ο John Krasinski ως Reed Richards των Fantastic Four από άλλο σύμπαν, ο Ben Affleck ως Daredevil, ο Patrick Stewart ως Charles Xavier ακόμη και ο Tom Cruise ως "Superior Iron Man". 

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022