Ο Daniel Bruhl θα πρωταγωνιστήσει στο πολεμικό δράμα ‘All Quiet on the Western Front’

Με τον Edward Berger να επιστρατεύεται ως σκηνοθέτης
20 Φεβρουαρίου 2020 06:21
Ο Daniel Bruhl θα πρωταγωνιστήσει στο πολεμικό δράμα ‘All Quiet on the Western Front’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι θα γυριστεί το πολεμικό δράμα All Quiet on the Western Front, με σκηνοθέτη τον νικητή BAFTA και υποψήφιο για Emmy, Edward Berger (Patrick Melrose, Jack, Deutschland ’83), με τον Daniel Bruhl (The Alienist, Rush) να ηγείται του cast αλλά και να λειτουργεί και ως παραγωγός.

Οι Rocket Science και Amusement Park απέκτησαν τα δικαιώματα για την κινηματογραφική αυτήν διασκευή του λογοτεχνικού έργου του Erich Maria Remarque, και το σενάριο θα επιμεληθούν οι Ian Stokell και Lesley Paterson.

Η πλοκή εστιάζει στον έφηβο Paul Baumer και τους φίλους του, Albert και Muller, οι οποίοι παραμονές του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, συνεπαρμένοι από μία ρομαντική αντίληψη περί ηρωισμού κατατάσσονται εθελοντικά στον γερμανικό στρατό. Γεμάτοι ενθουσιασμό και πατριωτική υπερηφάνεια, τα νέα αυτά παιδιά βαδίζουν στο Δυτικό μέτωπο μόνο και μόνο για να διαπιστώσουν τελικά την φρίκη και τον παραλογισμό της βίας. Η πρότερη γνώμη του Paul για τον αντίπαλο και η αντίληψή του περί σωστού και λάθους κλονίζονται. Μέσα στην αντάρα της μάχης, το μόνο που ξεπροβάλλει κραταιό είναι το ένστικτο για επιβίωση ενώ ο νικητής δύσκολα ξεχωρίζει από τον ηττημένο.

Ως παραγωγοί του All Quiet on the Western Front αναλαμβάνουν οι Malte Grunert (The Aftermath, Land of Mine, A Most Wanted Man) και Daniel Dreifuss (Sergio,No).