Οι Marvel fans ξετρελάθηκαν με τον χορό του Zemo στο Falcon and the Winter Soldier και πήραν αυτό που ήθελαν!

Το #ReleaseTheZemoCut έγινε πραγματικότητα
09 Απριλίου 2021 09:01
Οι Marvel fans ξετρελάθηκαν με τον χορό του Zemo στο Falcon and the Winter Soldier και πήραν αυτό που ήθελαν!

Ακολουθούν spoilers για το Ep. 3 του Falcon and the Winter Soldier


Το τρίτο επεισόδιο του Falcon and the Winter Soldier έκρυβε αρκετές εκπλήξεις για τους fans της Marvel αλλά καμία δεν τους ξετρέλανε όπως ο ξέφρενος..."daddy" χορός του Baron Zemo στο κλαμπ της Madripoor, όπου οι ήρωες βρέθηκαν εκεί για μπίζνες, καθώς ο Sam Wilson (Anthony Mackie) και ο Bucky Barnes (Sebastian Stan) αναγκάστηκαν να συνεργαστούν με τον κακό του "Civil War". Είναι αλήθεια πως οι χορευτικές κινήσεις του "βαρόνου" του Daniel Bruhl έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση, τόσο που απευθείας τα social media και ειδικά το Twitter το γλέντησαν με τις αντιδράσεις και τα σχόλιά τους, ζητώντας φυσικά το κάτι παραπάνω!

Έτσι, μιμήθηκαν τους DC fans και ζήτησαν αντί για το "Snyder Cut" το #ReleaseTheZemoCut, διότι ο Bruhl σε δήλωσή του αποκάλυψε πως υπάρχουν κομμένες σκηνές από το κλαμπ. H Marvel Studios βλέποντας τις viral διαστάσεις που πήρε ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους και μπήκε στο "Memegame", όπως πολλοί σχολίασαν χιουμοριστικά, παραφράζοντας την ατάκα του Doctor Strange, "We're in the Endgame now". 

Έτσι τους έδωσε αυτό που ήθελαν και δημοσίευσε ένα βίντεο μιας ώρας στο YouTube με όλες τις κομμένες σκηνές του Baron Zemo να χορεύει για να το απολαύσουν αδιάκοπα.