Νέα φωτογραφία από το πλατό του Falcon and The Winter Soldier αποκαλύπτει έναν απρόσμενο σύμμαχο

Ποιος είναι αυτός δίπλα στους Sebastian Stan και Anthony Mackie
13 Οκτωβρίου 2020 11:19
Νέα φωτογραφία από το πλατό του Falcon and The Winter Soldier αποκαλύπτει έναν απρόσμενο σύμμαχο

Μια νέα φωτογραφία από το πλατό του Falcon and The Winter Soldier αποκαλύπτει μια απρόσμενη συμμαχία μεταξύ καλών και κακών. Τα γυρίσματα αυτόν τον καιρό πραγματοποιούνται στην Πράγα, πολύ πιθανότατα για το τελευταίο σκέλος τους, πριν το σόου μπει σε διαδικασία post-production μιας και τελικά θα έρθει στις οθόνες μάς το 2021. 

Τι συμβαίνει λοιπόν σε αυτή τη φωτογραφία; Φαίνεται πως οι ορκισμένοι εχθροί Bucky Barnes (Sebastian Stan) και Baron Zemo (Daniel Brühl), μαζί με τον Falcon (Anthony Mackie) θα παλέψουν πλάι-πλάι ή τουλάχιστον θα αναγκαστούν να συνεργαστούν. 

Να θυμίσουμε πως ο Zemo ήταν ο ενορχηστρωτής της διαμάχης μεταξύ Iron Man και Captain America στο "Civil War" και θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε να μάχεται μαζί τους αντί απέναντί τους. Ένα στοιχείο που ενισχύει τη θεωρία αυτή είναι στο πρώτο Super Bowl teaser του σόου, ο Winter Soldier κρατούσε ένα όπλο στο πρόσωπο του Zemo και μετά φαίνεται να το αδειάζει μπροστά του, χωρίς να επιχειρεί να τον σκοτώσει. 

Αν και αρχικά η πρώτη live-action σειρά του MCU που θα βλέπαμε θα ήταν οι νέες περιπέτειες του Bucky και του Falcon, τελικά όμως, αυτή θα είναι το Wandavision με τους Elizabeth Olsen και Paul Bettany  του οποίου η πρώτη ματιά ήταν άκρως ενδιαφέρουσα

Το Falcon and The Winter Soldier αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2021 αποκλειστικά στη "συχνότητα" του Disney+