Δράση που κόβει την ανάσα στο νέο trailer του Falcon and the Winter Soldier

Ένα αχτύπητο και ασυγκράτητο δίδυμο έρχεται στις 19 Μαρτίου στο Disney Plus
08 Φεβρουαρίου 2021 10:20
Δράση που κόβει την ανάσα στο νέο trailer του Falcon and the Winter Soldier

Εν μέσω του Super Bowl και των περίφημων διαφημιστικών του, η Disney επέλεξε να διαφημίσει το The Falcon and The Winter Soldier κυκλοφορώντας το νέο επίσημο trailer του σόου του Disney Plus. Αναμενόμενα και το πιο καταιγιστικό όλων, η δράση πραγματικά κόβει την ανάσα και οι σκηνές μοιάζουν αν είναι βγαλμένες από μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή της Marvel και όχι κάτι το "τηλεοπτικό".

Οι Sebastian Stan και Anthony Mackie φαίνεται να είναι ένα δίδυμο βγαλμένο από παλιές buddy cop ταινίες (βλ. Lethal Weapon) καθώς διατηρούν μια παιδαριώδη κόντρα μεταξύ τους. Οι Falcon και Winter, λοιπόν, θα τα βάλουν με έναν παλιό τους εχθρό και συγκεκριμένα τον Baron Zemo του Daniel Bruhl -με μια είσοδο αλά Joker στο Dark Knight, ενώ θα τους βοηθήσει και η Agent 13 της Emily Van Camp. Επίσης, ο US Agent του Wyatt Russell δεν φάνηκε ακόμα στο βαθμό που θα θέλαμε, όμως το μεγάλο ερωτηματικό όμως του σόου παραμένει. Σε ποιον θα καταλήξει τελικά η ασπίδα του Captain America; 

Η σειρά είναι σε σκηνοθεσία της Kari Skogland, ενώ χρέη showrunners εκτελούν οι Derek Kolstad (John Wick) και Malcolm Spellman. 

Αυτό είναι και το poster της σειράς:

To The Falcon and the Winter Soldier θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη συχνότητα του Disney Plus στις 19 Μαρτίου 2021