Στα σκαριά η νέα ταινία του Jason Bourne - Ετοιμάζεται κινηματογραφικό σύμπαν;

Επιστροφή και για τον Matt Damon;
09 Οκτωβρίου 2019 08:33
Στα σκαριά η νέα ταινία του Jason Bourne - Ετοιμάζεται κινηματογραφικό σύμπαν;

Από το 2016 που ολοκληρώθηκε η ιστορία του Jason Bourne, δεν έχουμε ακούσει έκτοτε νέα για το franchise ταινιών του Paul Greengrass. Βέβαια, το franchise έχει αποδείξει πως καλύτερα "ποτέ να μην λες ποτέ" για μια ενδεχόμενη επιστροφή του. Μετά την τηλεοπτική σειρά Treadstone που θα βασίζεται στον κόσμο του Bourne και θα αποτελεί prequel των γεγονότων των ταινιών, άνοιξε και πάλι η συζήτηση γύρω από την επιστροφή του franchise στη μεγάλη οθόνη. 

Αν και ο Matt Damon κατά πάσα πιθανότητα δε θα επιστρέψει, το σύμπαν έχει τρόπους να επεκταθεί και να συνεχιστεί. Ο Ben Smith, παραγωγός των Bourne, μίλησε στο Cinemablend και αποκάλυψε πως όχι μόνο αναπτύσσεται το Bourne 7 αλλά θα συνδέεται με την τηλεοπτική σειρά, δημιουργώντας έτσι ένα κινηματογραφικό σύμπαν.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε:

"Θέλω να πω με σιγουριά πως δουλεύουμε σε μια νέα ταινία. Τι κάνουμε όμως με αυτή; Θα υπάρχει συνδετικός κρίκος ώστε να συνυπάρχουν στον ίδιο κόσμο; Σίγουρα. Οι λεπτομέρειες όμως είναι ακόμα μυστικές."

Αν και ο Smith έδωσε ένα στοιχείο για την νέα ταινία που βρίσκεται στα σκαριά, λέγοντας πως τα γεγονότα της θα λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα με αυτά του Treadstone. Επομένως, θα έχουμε να κάνουμε με μια prequel ταινία του Jason Bourne. 

Να αναφέρουμε ότι το Treadstone θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου στο USA Network.