Το Bourne franchise ίσως γίνει reboot – Ο Frank Marshall φλερτάρει με την ιδέα

Re-Bo(u)rne…
26 Μαΐου 2020 09:15
Το Bourne franchise ίσως γίνει reboot – Ο Frank Marshall φλερτάρει με την ιδέα

Το Bourne franchise το οποίο αποτελείται από πέντε ταινίες ίσως γίνει reboot. Το πρώτο φιλμ (The Bourne Identity) κατέφθασε το 2002, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, ενώ τα είχε πάει περίφημα και σε κριτικές. Λίγα χρόνια αργότερα, είδαμε τα The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum, το spin-off The Bourne Legacy και το Jason Bourne.

Τώρα, ίσως δούμε ένα νέο "Bourne" το οποίο θα είναι εντελώς ξεχωριστό από τα προηγούμενα. Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο παραγωγός Frank Marshall στο Collider, συζήτησε ότι σχεδιάζει την επιστροφή του Bourne στη μεγάλη οθόνη, χωρίς να αποκαλύψει περί τίνος πρόκειται ή αν ο Matt Damon επιστρέψει για να υποδυθεί ξανά τον χαρακτήρα. Όπως επισημαίνει έχει στο μυαλό του αυτή την επιστροφή, καθώς είναι καιρός νέοι κινηματογραφιστές να έρθουν στο προσκήνιο.

Μου αρέσει το Bourne franchise και νομίζω ότι είναι ευκαιρία να έρθουν νέοι κινηματογραφιστές στο προσκήνιο. Ελπίζω, λοιπόν, να βρούμε μια νέα ιστορία για τον Bourne και ένα νέο σκηνοθέτη. Είναι κάτι που το κοιτάμε.

Μπορεί αυτό να μη σημαίνει ότι όντως θα έρθει το ολοκαίνουργιο φιλμ στο διάσημο franchise, αλλά ο Frank Marshall το έχει στο μυαλό του και θέλει όντως να το κάνει. Μιας και μιλάμε για reboot είναι απίθανο να δούμε ξανά τον Matt Damon στον εμβληματικό του ρόλο. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.