Night Swim: Δείτε το trailer από τη νέα ταινία τρόμου του δημιουργού του Conjuring!

Θα τη δείτε μέσα στο 2024
30 Νοεμβρίου 2023 20:50
Night Swim: Δείτε το trailer από τη νέα ταινία τρόμου του δημιουργού του Conjuring!

Η επόμενη horror ταινία από την Atomic Monster και την Blumhouse μόλις αποκαλύφθηκε και επίσημα! Πιο συγκεκριμένα, οι δύο εταιρίες κυκλοφόρησαν το επίσημο trailer από το Night Swim, μία ολοκαίνουργια ταινία τρόμου που έρχεται από τον δημιουργό του The Conjuring, James Wan, αλλά και τον Jason Blum των Halloween.

Το Night Swim είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Bryce McGuire και είναι σε μια παραγωγή του James Wan, τον άνθρωπο πίσω από το Saw, το Insidious και του The Conjuring, καθώς και του Jason Blum, των Halloween, The Black Phone και The Invisible Man. Στην παραγωγή βρίσκονται και οι Michael Clear και Judson Scott για την εταιρία Atomic Monster, αλλά και ο Ryan Turek της Blumhouse.

Η ταινία είναι βασισμένη την ομώνυμη ταινία μικρού μήκους που κυκλοφόρησε το 2014 από τους Rod Blackhurst και Bryce McGuire. Στο Night Swim πρωταγωνιστεί ο Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) στο ρόλο του Ray Waller, ενός πρώην παίκτη μπέιζμπολ μεγάλης κατηγορίας που αναγκάστηκε να αφήσει πρόωρα την καριέρα του επειδή είχε μια ασθένεια.

Εκείνος μετακομίζει σε ένα νέο σπίτι με τη σύζυγό του Eve, την οποία υποδύεται η υποψήφια για Όσκαρ, Kerry Condon (The Banshees of Inisherin), την κόρη του την Izzy που την υποδύεται η Amélie Hoeferle, αλλά και τον γιο του Elliot τον Gavin Warren του Fear the Walking Dead.

O Ray ελπίζει πάντα μέσα του ότι μπορεί να επιστρέψει στο άθλημα που αγαπάει και μία μέρα πείθει τη σύζυγό του ότι η μεγάλη πισίνα του διαμερίσματός τους θα είναι αρκετά διασκεδαστική για τα παιχνίδια, αλλά και για να κάνει εκείνος φυσικοθεραπεία. Ωστόσο, ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν το σπιτιού θα απελευθερώσει μια κακόβουλη δύναμη που θα παρασύρει την οικογένεια στον τρόμο.

Το Night Swim θα παίξει στους κινηματογράφους στις 5 Ιανουαρίου του 2024. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.