Το πρώτο trailer του Suspiria κατέφτασε και είναι πολύ δυνατό

Έρχεται ένα τρομακτικό remake από τον Luca Guadagnino
04 Ιουνίου 2018 15:54
Το πρώτο trailer του Suspiria κατέφτασε και είναι πολύ δυνατό

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Amazon Studios έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το remake του Suspiria, το οποίο φυσικά είναι εμπνευσμένο από το πρωτότυπο ομώνυμο φιλμ τρόμου του Dario Argento που είχε βγει το 1977.

Εν προκειμένω, την σκηνοθεσία υπογράφει ο Luca Guadagnino, ο δημιουργός του A Bigger Splash και του Call Me by Your Name, ο οποίος ανυπομονούσε να κάνει μία τέτοια ταινία περιγράφοντας την ως  «ψυχρή, σατανική και πολύ σκοτεινή». Στην μοντέρνα αυτήν κινηματογραφική αφήγηση του μύθου πρωταγωνιστεί η Dakota Johnson ως μία νεαρή Αμερικανίδα μπαλαρίνα η οποία γίνεται μέλος μίας παγκοσμίως αναγνωρισμένης σχολής χορού όπου θα έρθει αντιμέτωπη με τους χειρότερους εφιάλτες της. Να σημειωθεί εδώ ότι ένα μικρό απόσπασμα του Suspiria είχε προβληθεί στο CinemaCon τον προηγούμενο μήνα, εισπράττοντας πολύ θετικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Guadagnino ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον διευθυντή φωτογραφίας του Call Me by Your Name, τον Sayombhu Mukdeeprom και τον σεναριογράφο του A Bigger Splash, τον David Kajganich.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Tilda Swinton, Chloe Grace Moretz, Mia Goth, Lutz Ebersdorf, και η Jessica Harper. Μέσα στο soundtrack του Suspiria θα περιλαμβάνεται και ένα κομμάτι από τον τραγουδιστή των Radiohead, Thom Yorke. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer: