Απασφάλισε η Dakota Johnson για την παταγώδη αποτυχία του Madame Web

“Το κοινό θα είναι πάντα σε θέση να ξεχωρίζει τις μαλ**ίες“, είπε μεταξύ άλλων η πρωταγωνίστρια της Spider-Verse ταινίας
06 Μαρτίου 2024 20:02
Απασφάλισε η Dakota Johnson για την παταγώδη αποτυχία του Madame Web

Άλλο ένα καρφί στον τάφο της ταινίας Madame Web έβαλε αυτή τη φορά η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Dakota Johnson, η οποία σε νέα της συνέντευξη απασφάλισε κυριολεκτικά και αναφέρθηκε στην παταγώδη αποτυχία της Spider-Verse ταινίας της Sony Pictures σε κάθε επίπεδο. 

Το ότι η Johnson κρατιόταν μετά βίας στις προωθητικές συνεντεύξεις του Madame Web φαινόταν καθώς πολλές φορές ο φακός την κατέγραψε να τρολάρει κάθε ερώτηση που της γινόταν, είτε να εμφανίζεται εντελώς βαριεστημένη από όλο το κλίμα. Μάλιστα είχε δηλώσει ότι δεν την έχει δει την ταινία και ούτε πρόκειται να το κάνει ποτέ. Τώρα, μιλώντας στο Bustle η άλλοτε σταρ της τριλογίας "50 Shades", αποκάλυψε την πραγματική της αντίδραση για το Madame Web λέγοντας αρχικά ότι "Δυστυχώς δεν εκπλήσσομαι πως κατέληξε με τον τρόπο αυτόν."

Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι τέτοιες ταινίες καταλήγουν στην οθόνη περνώντας από επιτροπές και όχι από καλλιτέχνες, κάτι που εν τέλει φέρνει τέτοια δυσάρεστα αποτελέσματα. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι το κοινό που πηγαίνει σινεμά δεν είναι χαζό και πως ακόμη κι αν αυτές οι ταινίες φτιάχνονται από τεχνητή νοημοσύνη, ο κόσμος θα τις μυρίζει από χιλιόμετρα. 

"Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γυριστούν ταινίες, και σε αυτές τις μεγάλης κλίμακας ταινίες -και αυτό αρχίζει να συμβαίνει ακόμα και με τις μικρές, και αυτό είναι που πραγματικά με φρικάρει - οι αποφάσεις λαμβάνονται από επιτροπές, και όταν η τέχνη καθορίζεται από επιτροπές δεν τα πηγαίνει καλά. Οι ταινίες φτιάχνονται από έναν σκηνοθέτη και μια ομάδα καλλιτεχνών γύρω του. Δεν μπορείς να κάνεις τέχνη με βάση αριθμούς και αλγόριθμους. Η αίσθησή μου είναι εδώ και πολύ καιρό ότι το κοινό είναι εξαιρετικά έξυπνο και τα στελέχη έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι δεν είναι. Το κοινό θα είναι πάντα σε θέση να ξεχωρίζει τις μαλ**ίες. Ακόμα και αν αρχίσουν να γίνονται ταινίες με τεχνητή νοημοσύνη, οι άνθρωποι δεν παίζει ούτε με σφαίρες να θέλουν να τις δουν".

Απλώς να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα το Madame Web έχει σκορ κριτικών στο Rotten Tomatoes που βρίσκεται στο 12%, καθιστώντας τη μια από τις χειρότερες superhero/comic ταινίες όλων των εποχών. Την ίδια στιγμή και ενώ έχουν περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες στις αίθουσες δεν έχει ξεπεράσει τα $100 εκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, κάτι που σημαίνει ότι θα αποτελέσει μια μεγάλη χασούρα για την Sony Pictures. 

Tις εντυπώσεις μας για το Madame Web που επιμελήθηκε η Φωτεινή Λεβογιάννη θα τις βρείτε πατώντας εδώ