Ηθοποιός του Madame Web αποκάλυψε ότι δεν έχει δει ακόμα την ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάλλον κάτι ξέρει και δε θέλει να τη δει
16 Φεβρουαρίου 2024 23:00
Ηθοποιός του Madame Web αποκάλυψε ότι δεν έχει δει ακόμα την ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το φαινόμενο του ένας ηθοποιός να μην έχει δει το τελικό cut της ταινίας που έχει πρωταγωνιστήσει δεν είναι κάτι καινούργιο. Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με μια περίπτωση "καυτής πατάτας" τα πράγματα αποκτούν τραγελαφικές διαστάσεις. Η περίπτωση της ταινίας Madame Web είναι μια από αυτές καθώς η βαθμολογία της στο Rotten Tomatoes είναι στο 13%, καθιστώντας την έτσι χειρότερη και από το διαβόητο "Morbius" επίσης από το Spider-Verse σύμπαν ταινιών της Sony Pictures. 

Ποια ηθοποιός παραδέχθηκε ζωντανά σε συνέντευξη ότι ακόμη δεν έχει δει την ταινία; Η Dakota Johnson, δηλαδή η ίδια η "Madame Web" της ταινίας, καθώς μιλώντας σε συνέντευξη στον Magic FM αναφέρθηκε στο ότι δεν την έχει δει και μάλλον ούτε πρόκειται να τη δει στο άμεσο μέλλον, αν κρίνουμε από αυτά που είπε. 

Η άλλοτε σταρ της τριλογίας "50 Shades of Grey" που πρωταγωνιστεί στην προκειμένη στο ρόλο της Cassandra Webb είπε ότι τείνει να μη βλέπει τις ταινίες που παίζει, ώστε να μην της προκαλέσει "υπαρξιακή κρίση", ενώ προτιμάει να πηγαίνει σε ένα δείπνο την ημέρα της πρεμιέρας, αντί να υποστεί τις ζωντανές αντιδράσεις του κοινού κατά τη διάρκεια της προβολής

Μάλλον δε θα τη δω. Δεν ξέρω πότε θα τη δω. Δε θα το ήθελα. Το να μη βλέπω τις ταινίες μου είναι κάτι σα να προσέχω τον εαυτό μου", είπε η Johnson. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Πρωταγωνιστούν επίσης οι:  Sydney Sweeney (από τη σειρά Euphoria) ως Julia Carpenter, Isabela Merced ως Anya Corazon (Spider-Girl των comics), και Celeste O'Connor που επίσης θα παίξει μια variant της Spider-Woman. Τον μεγάλο κακό της ταινίας υποδύεται ο Tahar Rahim (The Serpent) ως Ezekiel Sims, Adam Scott (Ben Parker) και Emma Roberts (MJ Parker). 

Τις εντυπώσεις μας από την ταινία, που επιμελήθηκε η Φωτεινή Λεβογιάννη θα βρείτε πατώντας εδώ