Όχι ένα αλλά δύο αρνητικά ρεκόρ έσπασε απανωτά το Madame Web

Η κατρακύλα για την νέα Spider-Verse ταινία της Sony δεν έχει τελειωμό
19 Φεβρουαρίου 2024 23:22
Όχι ένα αλλά δύο αρνητικά ρεκόρ έσπασε απανωτά το Madame Web

Η κατρακύλα για το Madame Web, τη νέα live-action Spider-Verse ταινία της Sony Pictures δεν έχει τελειωμό, καθώς μάθαμε ότι έσπασε όχι ένα, αλλά δύο αρνητικά ρεκόρ και μάλιστα απανωτά.  

Το πρώτο αφορά την επίδοσή του μέχρι τώρα στο box office εκεί όπου το Madame Web σας είχαμε ενημερώσει ότι μετράει πάνω από $51.5 εκατομμύρια δολάρια συνολικά παγκοσμίως. Οι εισπράξεις του όμως στις ΗΠΑ σημείωσαν αρνητικό ρεκόρ αφού στο συνολικό εξαήμερο του ανοίγματός του έφερε $25.8 εκατομμύρια στα ταμεία του, με τη συγκομιδή του τριημέρου του πρώτου ΠΣΚ να βρίσκεται στα $17.6 εκατομμύρια δολάρια.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι επίσημα έχει κάνει το χειρότερο άνοιγμα ταινία στην ιστορία του Sony's Spider-Man Universe (SSU) και των ταινιών του, διαλύοντας για πλάκα το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ της ταινίας "Morbius", η οποία είχε σημειώσει εισπράξεις ύψους $39 εκατ. στο πρώτο τριήμερο. 

Το δεύτερο αρνητικό ρεκόρ που έσπασε αφορά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να βρεθεί καν στην κορυφή του εβδομαδιαίου box office των ΗΠΑ. Έτσι το Madame Web έγινε η πρώτη ταινία βασισμένη σε μυθοπλασία της Marvel, μετά το "The Fantastic Four" του 2015, που δεν μπόρεσε να φτάσει στο Νο.1. Για την ιστορία, η ταινία Bob Marley: One Love με $27.7 εκατ. ήταν αυτή που την απέσπασε. 

Πρωταγωνιστούν οι: Dakota Johnson (50 Shades trilogy), Sydney Sweeney (από τη σειρά Euphoria) ως Julia Carpenter, Isabela Merced ως Anya Corazon (Spider-Girl των comics), και Celeste O'Connor που επίσης θα παίξει μια variant της Spider-Woman. Τον μεγάλο κακό της ταινίας υποδύεται ο Tahar Rahim (The Serpent) ως Ezekiel Sims, Adam Scott (Ben Parker) και Emma Roberts (MJ Parker). 

Tη σκηνοθεσία ανέλαβε η S.J. Clarkson (The Defenders) και το σενάριο υπέγραψαν οι Matt Sazama, Burk Sharpless και Claire Parker

Τις εντυπώσεις μας από την ταινία, που επιμελήθηκε η Φωτεινή Λεβογιάννη θα βρείτε πατώντας εδώ