Φαίνεται πως τα πράγματα για το Supergirl της νεοσύστατης DC δεν πάνε και πολύ καλά, διότι μάθαμε ότι είδε τεράστια πτώση μέσα στο δεύτερο Σαββατοκύριακο, όσον αφορά τα έσοδα.
Η ταινία κατάφερε να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως στο box office, ωστόσο, κατά το δεύτερο Σαββατοκύριακο είχε μια από τις μεγαλύτερες πτώσεις σε εισιτήρια για superhero ταινία. Μέσα στην δεύτερη εβδομάδα προβολής, το Supergirl συγκέντρωσε μόνο 9,6 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα στην Αμερική και 9,4 εκατομμύρια δολάρια στον υπόλοιπο κόσμο.
Πρόκειται για μία πτώση κατά 74% για την αγορά της Αμερικής που αποτελεί, όπως λένε, μεγάλο πλήγμα για την νέα DC. Για να γίνει η σύγκριση, το Supergirl κατατάσσεται πλέον δίπλα σε άλλες ταινίες που «πάτωσαν» σε έσοδα, όπως το Joker: Folie à Deux που είδε πτώση κατά 81% μέσα στο δεύτερο Σαββατοκύριακο, το Morbius με 74%, το The Marvels με 78% και το The Flash με 72%.
‘SUPERGIRL’ had one of the biggest weekend drops ever for a comic book movie with $9.6M, a 74.1% drop from its opening weekend.
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) July 5, 2026
The film has passed $100M worldwide.
Read our review: https://t.co/FHFT0MsgiL pic.twitter.com/msSJb2x866
Τα έσοδα του Supergirl ξεπερνούν πλέον οριακά τα 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η ταινία βρίσκεται στην τέταρτη θέση του παγκόσμιου box office, πίσω από τα Minions & Monsters (1η θέση), Toy Story 5 (2η θέση) και Young Washington (3η θέση).
Must Read
Supergirl: Βούλιαξε στο box office η ταινία – Πρώτες δηλώσεις από τη DC
Το Spider-Man: Brand New Day δείχνει έτοιμο να «σπάσει» το box office
Viral έγινε ο David Corenswet μετά από περιστατικό στην πρεμιέρα του Supergirl