Madame Web: Πόσα χρήματα έβγαλε στην πρώτη εβδομάδα προβολών;

Πώς τα πήγε εμπορικά η Spider-Verse ταινία της Sony με τις κάκιστες βαθμολογίες;
18 Φεβρουαρίου 2024 23:58
Madame Web: Πόσα χρήματα έβγαλε στην πρώτη εβδομάδα προβολών;

Το λανσάρισμα του Madame Web ήταν καταστροφικό για τη Sony Pictures από κάθε άποψη και τώρα μένει να δούμε πώς θα τα πάει από εμπορικής πλευράς, μιας και στις κριτικές είναι που το έχει κατασπαράξει το ίντερνετ, κάνοντάς την ταινία το νέο "Morbius". 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Box Office Mojo, η νέα ταινία του Spider-Verse της Sony έχει καταφέρει εισπράξεις των $51.5 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, εκ των οποίων τα $25.8 εκατομμύρια προέρχονται από τους κινηματογράφους των ΗΠΑ. 

Να σημειωθεί ότι αυτά τα νούμερα αφοορύν τις πρώτες έξι μέρες από όπου ξεκίνησε να προβάλλεται η ταινία στις αίθουσες όλου του κόσμου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν ήταν και κάποια ιδιαίτερα ακριβή παραγωγή σε σύγκριση με άλλες υπερπαραγωγές της Sony και της Marvel Studios, καθώς κόστισε περί τα $80 εκατομμύρια για να γυριστεί. Συγκριτικά βρίσκεται κοντά στο Morbius (κόστος $75-83 εκατ.) και φθηνότερα από τα δύο Venom που άγγιξαν τα $100 εκατομμύρια δολάρια, ενώ απέχουν πολύ από τα $150, $200 και $250 εκατομμύρια που κοστίζουν συνήθως οι ταινίες της Marvel Studios. 

 

Πρωταγωνιστούν οι: Dakota Johnson (50 Shades trilogy), Sydney Sweeney (από τη σειρά Euphoria) ως Julia Carpenter, Isabela Merced ως Anya Corazon (Spider-Girl των comics), και Celeste O'Connor που επίσης θα παίξει μια variant της Spider-Woman. Τον μεγάλο κακό της ταινίας υποδύεται ο Tahar Rahim (The Serpent) ως Ezekiel Sims, Adam Scott (Ben Parker) και Emma Roberts (MJ Parker). 

Tη σκηνοθεσία ανέλαβε η S.J. Clarkson (The Defenders) και το σενάριο υπέγραψαν οι Matt Sazama, Burk Sharpless και Claire Parker

Τις εντυπώσεις μας από την ταινία, που επιμελήθηκε η Φωτεινή Λεβογιάννη θα βρείτε πατώντας εδώ