Η Sydney Sweeney σπάει τη σιωπή της για την “καυτή πατάτα“ του Madame Web

“Απλώς προσλήφθηκα σαν ηθοποιός στην ταινία“ είπε μεταξύ άλλων η 26χρονη σταρ
14 Μαρτίου 2024 20:39
Η Sydney Sweeney σπάει τη σιωπή της για την “καυτή πατάτα“ του Madame Web

Την "καυτή πατάτα" του Madame Web φυσάει και δεν κρυώνει η Sony Pictures την ώρα που οι πρωταγωνίστριες της ταινίας έχουν βγει δημόσια να βγάλουν τους εαυτούς τους από την εξίσωση της παντελούς εμπορικής αποτυχίας της. 

Μετά την Dakota Johnson, τώρα και η Sydney Sweeney, που υποδύθηκε την Julia Cornwall, μια βερσιόν της Spider-Woman, κλήθηκε να σχολιάσει το πώς έφτασε η Spider-Verse ταινία στο να πατώσει στο box office. Στο πλαίσιο προώθησης της νέας της horror ταινίας με τίτλο "Immaculate", η 26χρονη σταρ δήλωσε στους Los Angeles Times ότι: "Απλώς προσλήφθηκα ως ηθοποιός σε αυτό, οπότε συμμετείχα σε ό,τι επρόκειτο να συμβεί."

Γενικά έχει γίνει πινιάτα το Madame Web στο Χόλιγουντ και τα social media, καθώς και η Sweeney αστειεύτηκε με αυτό στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Saturday Night Live, αλλά και ο Jimmy Kimmel ως παρουσιαστής των Oscars 2024 δεν έχασε την ευκαιρία να το τρολάρει. 

Πριν λίγο καιρό να θυμίσουμε τι είχε πει η Johnson για την υπόθεση του Madame Web: Δυστυχώς δεν εκπλήσσομαι πως κατέληξε με τον τρόπο αυτόν...Οι ταινίες φτιάχνονται από έναν σκηνοθέτη και μια ομάδα καλλιτεχνών γύρω του. Δεν μπορείς να κάνεις τέχνη με βάση αριθμούς και αλγόριθμους. Η αίσθησή μου είναι εδώ και πολύ καιρό ότι το κοινό είναι εξαιρετικά έξυπνο και τα στελέχη έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι δεν είναι. Το κοινό θα είναι πάντα σε θέση να ξεχωρίζει τις μαλ**ίες. Ακόμα και αν αρχίσουν να γίνονται ταινίες με τεχνητή νοημοσύνη, οι άνθρωποι δεν παίζει ούτε με σφαίρες να θέλουν να τις δουν".

Απλώς να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα το Madame Web έχει σκορ κριτικών στο Rotten Tomatoes που βρίσκεται στο 12%, καθιστώντας τη μια από τις χειρότερες superhero/comic ταινίες όλων των εποχών. Την ίδια στιγμή και ενώ έχουν περάσει πάνω από τρεις εβδομάδες στις αίθουσες δεν έχει ξεπεράσει τα $100 εκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως -συγκεκριμένα βρίσκεται στα $96.7 εκατ.- κάτι που σημαίνει ότι θα αποτελέσει μια μεγάλη χασούρα για την Sony Pictures. 

Tις εντυπώσεις μας για το Madame Web που επιμελήθηκε η Φωτεινή Λεβογιάννη θα τις βρείτε πατώντας εδώ