O James Gunn επιβεβαίωσε τα πρώτα ονόματα που μετακομίζουν στο νέο DC Universe

Από το παλιό DCEU στο νέο κινηματογραφικό σύμπαν δια χειρός James Gunn
28 Σεπτεμβρίου 2023 19:38
O James Gunn επιβεβαίωσε τα πρώτα ονόματα που μετακομίζουν στο νέο DC Universe

Ποιοι από την παλιά φρουρά του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC θα μετακομίσουν στο νεοσύστατο του James Gunn; Ένα ερώτημα που κρέμεται από τα χείλη των DC fans μιας και η μετάβαση στο DC Universe και το πρώτο του Chapter βρίσκεται στα σκαριά αυτόν τον καιρό. 

Όμως ο James Gunn θέλησε να επιβεβαιώσει από τώρα μερικά ονόματα που έχει κατασταλλάξει ότι θα μεταφερθούν στο νέο δικό του σύμπαν. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ενός fan στο Threads, ο co-CEO των DC Studios αποκάλυψε ότι ο Xolo Mariduena θα συνεχίζει να παίζει τον Blue Beetle στο DCU, μαζί με την Viola Davis ως Amanda Waller και τον John Cena ως Peacemaker. 

Σε ακόλουθο post του ξεκαθάρισε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τους ρόλους κάποιων υπάρχοντων ηθοποιών γράφοντας: "Και ναι κάποιοι ηθοποιοί θα παίξουν τους ρόλους που ήδη παίζουν. Κάποια στοιχεία της ιστορίας θα είναι συνέχεια μερικών plot points από τις δεκάδες άλλες σειρές, ταινίες και κινούμενα σχέδια που υπήρξαν στο παρελθόν της DC. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι canon μέχρι να έρθουν τα Creature Commandos και Superman: Legacy."

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι πολλές αφηγηματικές κλωστές δεν έχουν οριστικοποιηθεί και τα πρώτα δείγματα θα τα δούμε με την animated σειρά "Creature Commandos" που γράφει ο Gunn για την υπηρεσία MAX, η οποία αναμένεται εντός του 2024. 

Προς το παρόν ούτε η Gal Gadot ξέρει στα σίγουρα αν θα επιστρέψει ως Wonder Woman αν και δήλωσε αισιόδοξη για το ενδεχόμενο, ούτε o Ezra Miller ως Flash, ούτε και ο Jason Momoa ως Aquaman

Άλλες μεγάλες επερχόμενες ταινίες του DCU όπως το Superman: Legacy είναι το "The Brave and the Bold" (με τους Batman και Robin) καθώς και το Supergirl: World of Tomorrow.

Όλο το πλάνο κυκλοφοριών του νέου DC Universe δια χειρός James Gunn και Peter Safran θα το βρείτε πατώντας εδώ

Το Superman: Legacy θα βγει στις αίθουσες στις 11 Ιουλίου 2025.