Superman: Legacy: Η επικρατέστερη “Supergirl“ έχει περάσει από το House of the Dragon

Όμως ο James Gunn έχει δύο επιλογές για αυτόν τον ρόλο
25 Ιανουαρίου 2024 19:26
Superman: Legacy: Η επικρατέστερη “Supergirl“ έχει περάσει από το House of the Dragon

Δύο είναι οι τελικές επικρατέστερες επιλογές της DC Studios και του James Gunn για τον ρόλο της Supergirl στο νέο DC Universe, η οποία όμως θα κάνει ντεμπούτο όχι στη δική της ταινία, αλλά στην επερχόμενη Superman: Legacy. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, η μία επικρατέστερη ηθοποιός είναι η 23χρονη Milly Alcock, που θα γνωρίζετε ή θα έχετε δει ως την νεαρή Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen στη spinoff σειρά του Game of Thrones με τίτλο "House of the Dragon". Η δεύτερη είναι η Meg Donnelly, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει στο franchise μιούζικαλ "Zombies" του Disney Channel, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι έχει χαρίσει τη φωνή της στην Supergirl στις πρόσφατες ταινίες κινουμένων σχεδίων της DC.

Είναι άγνωστο ακόμη το ποια θα επικρατήσει αλλά το ρεπορτάζ κάνει λόγο πως και η Alcock και η Donnelly πέρασαν από δοκιμαστικό στο οποίο ήταν παρών ο Gunn αλλά και ο συνεργάτης του και co-CEO της DC Studios, Peter Safran. Από την διαδικασία του casting για τον ρόλο της Supergirl είχαν περάσει η Cailee Spaeny, πρωταγωνίστρια της ταινίας "Priscilla" και η Emilia Jones του "CODA". Πρέπει να αναφερθεί ότι η Supergirl αποτελεί βασικό κομμάτι του νέου σχεδίου για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC, καθώς μετά την εμφάνισή της στην Superman ταινία του Gunn, η ηθοποιός που θα επιλεχθεί να την υποδυθεί θα πρωταγωνιστήσει στην solo ταινία της, "Supergirl: Woman of Tomorrow". 

Λέγεται ότι η υπό ανάπτυξη ταινία της Supergirl θα βασίζεται στην μίνι σειρά comics του Tom King και θα έχει σκοπό να επαναπροσδιορίσει την ξαδέρφη του Kal-El, γνωστή και ως Kara Zor-El.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο David Corenswet είναι ο νέος κινηματογραφικός Superman, με την Rachel Brosnahan στο πλάι του ως Lois Lane και τον Nicholas Hoult στον ρόλο του γνωστού κακού Lex Luthor. Όσον αφορά το υπόλοιπο cast, ο Nathan Fillion του Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα παίξει τον Guy Gardner έναν από τους πιο γνωστούς Lanterns της DC, η Isabela Merced την Hawkgirl και ο Edi Gathegi τον Mister Terrific.

Το Superman: Legacy θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου του 2025.