Ανατρέπει το σκηνικό το Aquaman 2 με εισπράξεις καλύτερες από του The Flash

Κι όμως δεν είναι η χειρότερη εισπρακτικά ταινία της DC όπως έδειξαν αρχικά τα νούμερα
09 Ιανουαρίου 2024 01:57
Ανατρέπει το σκηνικό το Aquaman 2 με εισπράξεις καλύτερες από του The Flash

Τα νούμερα στο ξεκίνημα των προβολών του Aquaman and the Lost Kingdom ήταν αποκαρδιωτικά για την DC Studios και την Warner Bros. καθώς στο ξεκίνημά του μετά βίας έβγαλε $40 εκατομμύρια τις πρώτες μέρες στους κινηματογράφους των ΗΠΑ. 

Όμως το σκηνικό ανατρέπεται και μπορεί οριακά να μην καταλήξει τόσο τραγικά όσο για παράδειγμα το The Flash. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Deadline, το Aquaman 2 με τον Jason Momoa κατάφερε να ξεπεράσει στο εγχώριο box office το ψυχολογικό όριο των $100 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ διεθνώς τα πηγαίνει πολύ καλύτερα με συγκομιδή ύψους $234 εκατομμυρίων μέχρι σήμερα. Συνολικά τα έσοδα του box office του παγκοσμίως είναι πάνω από $334 εκατομμύρια δολάρια

Κάπως έτσι και εντελώς απρόσμενα το Aquaman 2 της DC ξεπέρασε ήδη την παγκόσμια συνολική συγκομιδή του The Marvels, της πρόσφατης ταινίας της Marvel Studios με $205 εκατ., αλλά και του The Flash που είχε φτάσει μετά βίας τα $270 εκατομμύρια. Με την τρέχουσα πορεία ενδέχεται να ξεπεράσει έστω και οριακά το "Black Adam" με τον Dwayne Johnson, το οποίο είχε αποφέρει περί τα $390 εκατομμύρια. 

Τις εντυπώσεις μας για την ταινία, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ