Η Milly Alcock είναι και επίσημα η Supergirl στο νέο σύμπαν της DC του James Gunn!

Η ηθοποιός έστρεψε τα βλέμματα πάνω της μέσα από το spin-off του Game of Thrones
30 Ιανουαρίου 2024 08:31
Η Milly Alcock είναι και επίσημα η Supergirl στο νέο σύμπαν της DC του James Gunn!

Το νέο σύμπαν της DC που διαχειρίζεται ο James Gunn και ο Peter Safran βρήκε και επίσημα την Supergirl του στα μάτια της Milly Alcock. Την Alcock, την θυμάστε κατά πάσα πιθανότητα μέσα από το spin-off σόου του Game of Thrones, House of Dragon, το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2022 στο HBO και αναμένεται να συνεχιστεί με την 2η σεζόν σύντομα.

Μετά από διάφορες φήμες και ρεπορτάζ που έλεγαν ότι η Emilia Jones και η Meg Donnelly ήταν οι επικρατέστερες για το ρόλο, τελικά επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον James Gunn, ότι η πρωταγωνίστρια του House of the Dragon θα είναι η Supergirl στο σύμπαν που ετοιμάζει.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Milly Alcock υποδύεται την Rhaenyra Targaryen στη spin-off σειρά του Game of Thrones, ενώ παράλληλα έχει εμφανιστεί και σε διάφορα άλλα projects όπως τα Upright, The Gloaming και Reckoning.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση από τον James Gunn:

Αυτό είναι αλήθεια. Η Milly είναι μια φανταστικά ταλαντούχα νέα ηθοποιός και είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που είναι μέλος του DCU. Ναι, την είδα για πρώτη φορά στο House of the Dragon, αλλά εντυπωσιάστηκε από τις οντισιόν και τα τεστ που κάναμε για το Supergirl. Εκείνη ενσαρκώνει την Kara όπως την οραματίστηκαν οι Tom King και Bilquis Evely.

Φήμες λένε ότι η Supergirl θα εμφανιστεί στο Superman: Legacy, το οποίο θα ξεκινήσει γυρίσματα σύντομα, ενώ φυσικά θα την δείτε και στη δική της solo ταινία με το όνομα Supergirl: Woman of Tomorrow.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν νεότερα σχετικά με το Supergirl: Woman of Tomorrow, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα βασίζεται στα κόμικς του 2022 που έγραψε ο Tom King, με illustrator την Bilquis Evely.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο David Corenswet είναι ο νέος κινηματογραφικός Superman, με την Rachel Brosnahan στο πλάι του ως Lois Lane και τον Nicholas Hoult στον ρόλο του γνωστού κακού Lex Luthor. Όσον αφορά το υπόλοιπο cast, ο Nathan Fillion του Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα παίξει τον Guy Gardner έναν από τους πιο γνωστούς Lanterns της DC, η Isabela Merced την Hawkgirl και ο Edi Gathegi τον Mister Terrific.