Το δωρεάν MMO παιχνίδι με τους ήρωες της DC κυκλοφόρησε στο PS5!

Θα έρθει μελλοντικά και στα Xbox Series
27 Μαρτίου 2024 09:12
Το δωρεάν MMO παιχνίδι με τους ήρωες της DC κυκλοφόρησε στο PS5!

Το πασίγνωστο free-to-play MMO παιχνίδι με τους ήρωες της DC μόλις κυκλοφόρησε και για το PlayStation 5. Ο λόγος γίνεται για το DC Universe Online, το οποίο υπάρχει στην αγορά από το 2011 σε PC και PlayStation 3, ενώ αργότερα έφτασε και στα PS4 και Nintendo Switch.

Η νέα και φρεσκαρισμένη έκδοση για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S είχε ανακοινωθεί από το 2023, αλλά μόλις τώρα ετοιμάστηκε για την κονσόλα της Sony. Όσον αφορά τις πλατφόρμες της Microsoft, η Daybreak Game Company είπε ότι θα έρθει μελλοντικά.

Το παιχνίδι τρέχει “natively” πλέον στο PlayStation 5 όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα ανάπτυξης και μαζί έφτασε όλο το περιεχόμενο που υπάρχει διαθέσιμο στις άλλες πλατφόρμες. Επίσης, έχει καλύτερο framerate σε σχέση με την έκδοση του PS4, καλύτερα loadings και πιο “smooth” transitions.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τίτλος μπορεί να είναι free-to-play, αλλά φυσικά υπάρχουν δυνάμεις και αντικείμενα που θέλουν πραγματικά χρήματα για να γίνουν δικά σας.

Το DC Universe Online υπάρχει αυτή τη στιγμή ως free-to-play σε PC (Steam), Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch. Παρακολουθήστε το trailer για την έκδοση του PS5 παρακάτω.