Η DC ετοιμάζει μία live-action ταινία έκπληξη!

Με την σεναριογράφο του Supergirl: Woman of Tomorrow
16 Μαρτίου 2024 11:57
Η DC ετοιμάζει μία live-action ταινία έκπληξη!

Τα ρεπορτάζ για το επόμενο κεφάλαιο της DC συνεχίζουν να έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας και μόλις μάθαμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα των DC Studios, εκτός από τις ταινίες που ήδη γνωρίζουμε. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία παραγωγής φαίνεται ότι έχει κλείσει ακόμη μια live-action ταινία “έκπληξη” που το σενάριό της θα γράψει η Ana Nogueira.

Αναλυτικότερα, όπως μεταφέρει το The Hollywood Reporter, η νέα DC, με επικεφαλής τους James Gunn και Peter Safran, έδωσε το πράσινο φως για την live-action προσαρμογή ενός λατρεμένου cartoon/comic, του Teen Titans. Οι πληροφορίες είναι λιγοστές αυτή τη στιγμή, αλλά το στούντιο έχει προσλάβει την Nogueira για να γράψει το σενάριο, η οποία ήδη γράφει ήδη για το Supergirl: Woman of Tomorrow.

Το Teen Titans εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία των ‘60s παρουσιάζοντας γνωστούς χαρακτήρες όπως ο Robin, ο Kid Flash, ο Aqualad και η Wonder Girl. Επίσης, χρόνια αργότερα είδαμε και άλλους “teens” όπως είναι οι Speedy και Green Arrow. Παρόλο που οι χαρακτήρες αυτοί αγαπήθηκαν, τα comics του Teen Titans δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά, μέχρι τη δεκαετία του ’80 όταν και έγινε ένα reboot από τους Marv Wolfman και George Perez.

Με την προσθήκη του Beast Boy και των Cyborg, Raven και Starfire που ενώνονται μαζί τους Robin και Wonder Girl, το reboot του Teen Titans έγινε τεράστια επιτυχία και το Νο.1 σε πωλήσεις κόμικ της DC.

Εκτός από τα comics, το Teen Titans γνώρισε και τεράστια παγκόσμια επιτυχία με το Teen Titans Go! μία animated τηλεοπτική σειρά που κράτησε για 8 σεζόν και έπαιζε αρχικά μέσα από το Cartoon Network με 400 συνολικά επεισόδια.

Η DC ψάχνει αυτόν τον καιρό τον σκηνοθέτη της live-action ταινία του Teen Titans, ενώ μελλοντικά θα μάθουμε και τους ηθοποιούς που θα πλαισιώνουν το cast. Όσον αφορά για τη νέα DC των James Gunn και Peter Safran, αυτόν τον καιρό γυρίζεται η επόμενη μεγάλη ταινία του Superman.