Η Gal Gadot αποκάλυψε τι της είπε ο James Gunn για την επιστροφή της ως Wonder Woman

Είχε ένα μεγάλο μίτινγκ με εκείνον και τον Peter Safran
10 Αυγούστου 2023 22:25
Η Gal Gadot αποκάλυψε τι της είπε ο James Gunn για την επιστροφή της ως Wonder Woman

Η Gal Gadot θα επιστρέψει και πάλι στην DC και πρόκειται να υποδυθεί για άλλη μια φορά την Wonder Woman, στο νέο σύμπαν που πρόκειται να δημιουργήσει ο James Gunn και ο Peter Safran ως τα νέα «κεφάλια» των DC Studios. Η διάσημη ηθοποιός έδωσε μία νέα συνέντευξη και αποκάλυψε όλα όσα είπε με τα νέα αφεντικά των DC Studios.

Τους τελευταίους μήνες υπήρχαν πολλές εικασίες σχετικά με το εάν θα υπάρξει η 3η ταινία, μέχρι που ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο καιρό. Η Gadot μίλησε στο flaunt και είπε ότι είχε κάνει συναντήσεις με τον James Gunn και τον Peter Safran, οι οποίοι της είπαν ότι είναι σε πολύ καλά χέρια.

Ήμουν σε μία συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και μου είπαν ότι βρίσκομαι στα καλύτερα χέρια. Μου είπαν ότι θα κάνουμε μαζί το Wonder Woman 3. Μου είπαν ότι με αγαπάνε ως Wonder Woman και ότι δε χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα. Ο χρόνος θα δείξει.

Η Gal Gadot είπε επίσης ότι οι γυναίκες θα πρέπει να κάνουν περισσότερες ταινίες, όπως παραδείγματος χάρη να υπάρχει μια γυναίκα πρωταγωνίστρια, μια γυναίκα σκηνοθέτρια, όπως ήταν η Patty Jenkins στα προηγούμενα δύο Wonder Woman, καθώς και γυναίκες παραγωγοί.

Υπάρχουν τόσες απίστευτες γυναίκες σκηνοθέτριες εκεί έξω. Patty Jenkins, Kari Skogland, Greta Gerwig, Alma Har'el. Νομίζω ότι τώρα, ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι μπορεί να εμπιστεύεται στις γυναίκες κινηματογραφίστριες τα χρήματά τους. Ξέρουν τι κάνουν και είναι υπέροχο να βλέπεις ότι υπάρχουν όλο και περισσότερες ευκαιρίες για εκείνες εκεί έξω τώρα.

Πρόσφατα άλλωστε η Gadot μίλησε ξανά για το project και είχε δώσει ευχάριστα νέα στους fans. Περπατώντας στο κόκκινο χαλί του TUDUM οι δημοσιογράφοι ήθελαν να μάθουν αν υπάρχει κάτι νεότερο για το μέλλον της στο σύμπαν της DC και η Gadot απάντησε με τέτοιο τρόπο, που έκλεισε το μάτι για την επικείμενη επιστροφή της.

Η απάντησή της ήταν όσο πιο ξεκάθαρη θα μπορούσε να είναι τη δεδομένη στιγμή, εφόσον δεν έχουν μπει ακόμη υπογραφές, αλλά η Gal Gadot επιβεβαίωσε πρακτικά ότι γίνονται διεργασίες ώστε να επιστρέψει ως Diana Prince/Wonder Woman στο νεοσύστατο DC Universe.

Ο James Gunn βρίσκεται επί ποδός για το Superman: Legacy αλλά και για την οικοδόμηση του υπόλοιπου DC Universe και του "Chapter 1", μαζί με τον Co-CEO των DC Studios, Peter Safran.