Το John Wick franchise ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο στο box office

Τεράστια επιτυχία για τις τέσσερις ταινίες του Keanu Reeves
20 Μαΐου 2023 15:56
Το John Wick franchise ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο στο box office

Το John Wick: Chapter 4 κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο στους κινηματογράφους και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, είναι η πιο εμπορική ταινία του franchise. Μάλιστα, τα πήγε τόσο καλά παγκοσμίως, που έκανε ολόκληρη τη σειρά να ξεπεράσει το $1 δισεκατομμύριο στο box office.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Deadline, και οι τέσσερις ταινίες μαζί έχουν συνολικά έσοδα τα $1,011,319,297 παγκοσμίως. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το Chapter 4, το οποίο έχει έσοδα που ξεπερνούν τα 425 εκατομμύρια συνεχίζει την πορεία του στους κινηματογράφους και ίσως ξεπεράσει τα 500 εκ. Επίσης, αναμένεται να παίξει σύντομα και στην Ιαπωνία.

Το Chapter 3 είχε συγκεντρώσει $326.7 εκατομμύρια, ενώ τα Chapter 2 και Chapter 1 τα $171.54 και $87.8 εκατομμύρια αντίστοιχα.

Σε περίπτωση που ακόμα δεν έχετε παρακολουθήσει το Chapter 4, μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας πατώντας εδώ.

Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν θα υπάρξει το Chapter 5, αλλά η Lionsgate ετοιμάζει ήδη διάφορα projects, τόσο κινηματογραφικά, όσο και τηλεοπτικά. Αρχικά, ετοιμάζεται η πρώτη τηλεοπτική σειρά βασισμένη σε αυτό το σύμπαν και θα παίξει στο Amazon Prime Video. Ο λόγος γίνεται για το The Continental που θα επικεντρώνεται στον νεαρό Winston Scott.

Επίσης, έρχεται και μία ταινία ονόματι Ballerina με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas. Το πολυαναμενόμενο γένους θηλυκού spinoff των John Wick θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου του 2024. Σε αυτή την ταινία, η de Armas θα υποδυθεί την μια εκτελεστή που εκπαιδεύτηκε με τις παραδόσεις της Ruska Roma, της φατρίας που παίζει σημαντικό ρόλο στο John Wick 4. Η de Armas δε θα είναι μόνη της καθώς θα εμφανιστεί στο πλάι της ο Keanu Reeves ως John Wick.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.