John Wick prequel σειρά: Δείτε τώρα το πρώτο trailer του “The Continental“

Ο κόσμος των εκτελεστών μεγαλώνει σύντομα στο Amazon Prime Video
12 Απριλίου 2023 19:12
John Wick prequel σειρά: Δείτε τώρα το πρώτο trailer του “The Continental“

Η πρώτη ματιά στην prequel σειρά του John Wick σύμπαντος μόλις κυκλοφόρησε! Το Peacock έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer της σειράς "The Continental", η οποία αποτελεί την πρώτη ματιά στον εκτεταμένο κόσμο των John Wick ταινιών. Δεν είναι τυχαίος άλλωστε ο πλήρης τίτλος της μίνι σειράς "The Continental: From the World of John Wick". 

Στη σειρά θα δούμε τον νεαρό Winston Scott -που στις ταινίες υποδύεται ο Ian McShane- και την άνοδό του ως επικεφαλής και αφεντικό του ξενοδοχείου The Continental της Νέας Υόρκης, που αποτελεί το κρησφύγετο των απανταχού εκτελεστών του κόσμου και δεν διεξάγονται καθόλου...μπίζνες εντός των τειχών του.

Η ιστορία θα μας μεταφέρει στα μέσα των '70s με αρκετά πραγματικά γεγονότα να επηρεάζουν το συνολικό story του The Continental. Τον νεαρό Winston εδώ θα υποδυθεί ο Collin Woodell, ενώ θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί του και ο Mel Gibson στο ρόλο του Cormac. 

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Greg Coolidge, Kirk Ward και Shawn Simmons, ενώ τη σκηνοθεσία των επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Albert Hughes (The Book of Eli) και Charlotte Brändström (Rings of Power, Outlander, The Witcher). Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε η πρεμιέρα του για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ενώ να αναφέρουμε ότι στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο -όπου δεν υπάρχει το Peacock- θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video

Δείτε το teaser trailer του The Continental: 

Πόσα επεισόδια θα είναι και ποια η πλοκή; 

Μόλις τρία θα είναι τα επεισόδια της σειράς, με διάρκεια περίπου 90 λεπτά έκαστος, ενώ το budget του κάθε επεισοδίου του The Continental υπολογίζεται γύρω στα $20 εκατομμύρια, όσο δηλαδή ήταν το κόστος παραγωγής του πρώτου John Wick (συνολικά περίπου $60 εκατομμύρια για τη σειρά). Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Katie McGrath ως The Adjudicator", Ray McKinnon ως Jenkins, Peter Greene ως Uncle Charlie, Ben Robson ως Frankie, Hubert Point-Du Jour ως Miles, Jessica Allain ως Lou, Mishel Prada ως KD και Nhung Kate ως Yen.

Η σύνοψη αναφέρει: Η σειρά αυτή των τριών επεισοδίων θα εξερευνήσει την καταγωγή του εμβληματικού ξενοδοχείου των δολοφόνων, που αποτελεί το κεντρικό κομμάτι του σύμπαντος του John Wick, μέσα από τα μάτια και τις πράξεις του νεαρού Winston Scott, ο οποίος σύρεται στην κόλαση της Νέας Υόρκης του 1970 για να αντιμετωπίσει ένα παρελθόν που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω του. Ο Γουίνστον χαράζει μια θανάσιμη πορεία μέσα στον μυστηριώδη υπόκοσμο του ξενοδοχείου σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να καταλάβει το ξενοδοχείο, όπου τελικά θα καθίσει στον μελλοντικό του θρόνο.

Το The Continental θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Peacock και στο Amazon Prime Video στην Ελλάδα.