Ballerina: Η spinoff ταινία των John Wick καθυστερεί για πολύ καιρό, αλλά είναι για καλό

Θα αργήσει να βγει η ταινία που θα μεταμορφώσει την Ana De Armas σε θηλυκό “Baba Yaga“
22 Φεβρουαρίου 2024 16:45
Ballerina: Η spinoff ταινία των John Wick καθυστερεί για πολύ καιρό, αλλά είναι για καλό

Η στιγμή που η Ana De Armas θα μεταμορφωθεί σε θηλυκή "Baba Yaga" στην spin off ταινία των John Wick ταινιών θα αργήσει να έρθει. Και αυτό διότι επίσημα η Lionsgate ανακοίνωσε την μεγάλη καθυστέρηση της ταινίας "Ballerina" -όπως θα τιτλοφορείται. 

Το γένους θηλυκού spinoff του John Wick franchise θα χάσει το ραντεβού που είχε δώσει για το 2024 και πλέον αναμένεται να βγει στις αίθουσες παγκοσμίως στις 6 Ιουνίου του 2025, ενώ τη θέση του θα πάρει το remake του "The Crow" (Το Κοράκι) με τον Bill Skarsgard, το οποίο πλέον αναμένεται στις 7 Ιουνίου του 2024. Ωστόσο, η Lionsgate έχει έναν πολύ καλό και ορθό λόγο που καθυστερεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μια από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες της. 

Πληροφορίες του The Hollywood Reporter αναφέρουν ότι εντός της Lionsgate πήραν την απόφαση να γυρίσουν επιπλέον σκηνές δράσης υπό τις οδηγίες του βετεράνου και μετρ της δράσης σκηνοθέτη, Chad Stahelski, ο οποίος είναι ο ιθύνων νους πίσω από όλα τα John Wick. O Stahelski θα συνεργαστεί στενά με τον Len Wiseman, σκηνοθέτη της Ballerina, για όλες αυτές τις έξτρα σεκάνς. Υπάρχει η πεποίθηση στο στούντιο ότι με το κενό που θα συμπληρώσει το νέο "Κοράκι", ότι δε χρειάζεται να βιαστεί να βγάλει την "Μπαλαρίνα" στις αίθουσες. 

Στο Ballerina η Ana De Armas θα υποδυθεί μια εξπέρ εκτελέστρια εκπαιδευμένη στους τρόπους και τις παραδόσεις της Ruska Roma, που είχαμε πάρει μια μικρή γεύση στο John Wick Chapter 3. Πρέπει να αναφέρουμε ότι στην ταινία θα εμφανιστεί και ο ίδιος ο κ. Wick, δηλαδή ο Keanu Reeves, μαζί με τον Ian McShane ως Winston, αλλά και τον μακαρίτη Lance Reddick ως Charon. Επίσης συμπρωταγωνιστούν στο Ballerina οι εξής: Anjelica Huston, Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moreno και Norman Reedus. 

Αυτό σημαίνει ότι μετά τα αρχικά γυρίσματα του Ballerina που είχαν γίνει στα τέλη του 2022, η κυκλοφορία της θα γίνει τρία ολόκληρα χρόνια μετά.