Έρχεται νέα σειρά στο σύμπαν του John Wick

Το επιβεβαίωσε η Lionsgate
06 Μαρτίου 2024 23:03
Έρχεται νέα σειρά στο σύμπαν του John Wick

Όπως όλα δείχνουν, το The Continental, το οποίο έπαιξε πρόσφατα στο Peacock δε θα είναι η μοναδική σειρά που θα δει το σύμπαν του John Wick. Και αυτό γιατί η Lionsgate επιβεβαίωσε σήμερα ότι έχει ήδη στα σκαριά την δεύτερη τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται σε αυτό το λατρεμένο -για πολλούς- universe.

Πιο συγκεκριμένα, ο Michael Burns, της Lionsgate ανακοίνωσε μέσα από το Morgan Stanley event, ότι η εταιρία ετοιμάζει ήδη το επόμενο spin-off σόου του σύμπαντος. Αυτές ήταν οι μοναδικές πληροφορίες που έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ο Burns και όπως μάλλον θα καταλάβατε και εσείς, η εταιρία δεν πρόκειται να παρατήσει έτσι εύκολα το franchise, ειδικά μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το John Wick: Chapter 4 με τον Keanu Reeves.

Άλλωστε, γνωρίζουμε ήδη ότι στις 6 Ιουνίου του 2025 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το Ballerina με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas, στο οποίο θα κάνει και cameo ο Reeves. Από την άλλη, ο δημιουργός και σκηνοθέτης του John Wick, Chad Stahelski, είχε δηλώσει παλιότερα ότι έχει πολλές ιδέες για ένα John Wick: Chapter 5, αλλά προς το παρόν δεν είναι σίγουρο αν θα το δούμε ποτέ.

Τέλος, η Lionsgate έχει στα σκαριά και άλλα projects πάνω σε αυτό το franchise, όπως είναι ένα anime που αναμένεται να «εξερευνήσει αυτόν τον επιτυχημένο και αναπτυσσόμενο κόσμο».

Tags: