John Wick - Ballerina: Ana de Armas και Keanu Reeves μαζί στη spinoff ταινία - Ημερομηνία πρεμιέρας

Μάθαμε πότε βγαίνει η πρώτη spinoff ταινία του John Wick franchise
04 Απριλίου 2023 21:01
John Wick - Ballerina: Ana de Armas και Keanu Reeves μαζί στη spinoff ταινία - Ημερομηνία πρεμιέρας

Το John Wick: Chapter 4 είναι ασταμάτητο όπως και ο "Baba Yaga" στο box office καθώς έγινε γνωστό ότι ξεπέρασε τα $250 εκατομμύρια σε εισπράξεις στο box office. Παράλληλα όμως η Lionsgate θέλησε να ανακοινώσει κιόλας το πότε ακριβώς θα περιμένουμε την πρώτη spinoff ταινία του John Wick franchise, που δεν είναι άλλη από την "Ballerina" με την Ana De Armas

Το πολυαναμενόμενο γένους θηλυκού spinoff των John Wick θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου του 2024, όπως έγινε γνωστό. Στο "Ballerina" η Ana de Armas θα θα υποδυθεί την "Ballerina" μια εκτελεστή που εκπαιδεύτηκε με τις παραδόσεις της Ruska Roma, της φατρίας που παίζει σημαντικό ρόλο στο John Wick 4. Η de Armas δε θα είναι μόνη της καθώς θα εμφανιστεί στο πλάι της ο Keanu Reeves ως John Wick. 

Μαζί τους θα επιστρέψουν κι άλλα δυνατά ονόματα των προηγούμενων ταινιών όπως ο εκλιπών Lance Reddick ως Charon, ο Ian McShane ως Winston, καθώς και η Anjelica Huston. Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγεται ο Norman Reedus του The Walking Dead, ο Gabriel Byrne και η Catalina Sandino Moreno. 

Donnie Yen εξέφρασε ότι θα ήθελε να είναι πρωταγωνιστής σε μία spinoff ταινία, την ώρα που η Lionsgate αναπτύσσει αρκετά spinoffs και ένα από αυτά θα αποκαλυφθεί σύντομα. Η Lionsgate θέλει πλέον το John Wick 5 και το σκέφτεται σοβαρά για το πώς θα γίνει η ταινία. Παράλληλα, ο Keanu Reeves έχει θέσει έναν και μοναδικό όρο για να επιστρέψει για το John Wick 5 και είναι αρκετά απλός, όπως θα δείτε πατώντας εδώ

Ο Reeves, ωστόσο, δε θα έχει μεγάλο ρόλο σε αυτό το φιλμ και θα συμμετέχει σαν cameo, βάσει των όσων ακούγονται. Επίσης, δε γνωρίζουμε περισσότερα για το ρόλο του Reedus και ποιον χαρακτήρα θα υποδυθεί.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η Lionsgate, με εκτελεστικό παραγωγό τον Chad Stahelski (σκηνοθέτη των τεσσάρων ταινιών), ενώ τη σκηνοθεσία ο Len Wiseman του "Underworld" και το σενάριο ο Shay Hatten των John Wick: Chapter 3 και Army of the Dead.

Το Ballerina αναμένεται πλέον στις 7 Ιουνίου του 2024 στους κινηματογράφους.