Ο κόσμος του John Wick μεγαλώνει – Έρχεται νέα σειρά και ένα anime

Δε θα είναι σαν το The Continental
09 Νοεμβρίου 2023 22:11
Ο κόσμος του John Wick μεγαλώνει – Έρχεται νέα σειρά και ένα anime

Ανακοινώθηκε μία ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά στο σύμπαν του John Wick που θα έρθει για να μεγαλώσει το franchise της Paramount Pictures. Ωστόσο, δεν πρόκειται για το ίδιο format όπως παραδείγματος χάρη το The Continental που είδαμε πρόσφατα στο Peacock και στο Amazon Prime Video.

Όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης των ταινιών, Chad Stahelski στο The Playlist, στα σκαριά βρίσκεται μία anime σειρά για το John Wick που θα εξερευνήσει αυτόν τον επιτυχημένο και αναπτυσσόμενο κόσμο, καθώς και ένα ακόμη σόου που θα είναι διαφορετικό από το The Continental.

Μιλώντας για το πως η τηλεόραση θα μεγαλώσει τον κόσμο του John Wick, ο Stahelski δήλωσε: Η Lionsgate μας έβγαλε να φτιάξουμε μία σειρά για το John Wick, οπότε είπαμε να εξερευνήσουμε το The High Table. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν η άλλη σειρά θα είναι ξεχωριστή από το The Continental εκείνος δήλωσε ότι θα είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό που θα εστιάσει στους χαρακτήρες του John Wick: Chapter 4.

Ναι, λατρεύω τον Donnie, τη Rina, τον Tracker (Shamier Anderson) και η τηλεοπτική σειρά και όλα τα βοηθήματα που έχουμε θα μας δώσουν την ευκαιρία να επεκτείνουμε το είδος του κόσμου που δημιουργήσαμε. Δεν χρειάζεται να είναι ο John Wick, στον συγκεκριμένο χαρακτήρα, καταλαβαίνετε τι εννοώ, για να μπορέσουμε να εξερευνήσουμε όλα αυτά τα πράγματα.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, όσον αφορά το anime, ο Stahelski είπε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα κάνουν αυτό το project.

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι και για αυτό γιατί είναι ένα ιαπωνικό anime και τα αγαπώ τα anime τόσο πολύ.

Τι κι αν ακόμα δεν είναι σίγουρο το John Wick: Chapter 5; Η Lionsgate σκοπεύει λοιπόν να μεγαλώσει αυτό το franchise με πολλά και διαφορετικά projects. Εκτός από το The Continental που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα, η εταιρία ετοιμάζει την spin-off ταινία Ballerina που θα παίξει στις 7 Ιουνίου του 2024 και έχει πρωταγωνίστρια την Ana de Armas, ενώ πλέον θα πρέπει να αναμένετε ένα anime, καθώς και μία ακόμα τηλεοπτική σειρά.