Ευχάριστα νέα για το John Wick: Chapter 5!

Τα νέα έρχονται απευθείας από την Lionsgate
12 Νοεμβρίου 2023 10:04
Ευχάριστα νέα για το John Wick: Chapter 5!

Το John Wick: Chapter 4 κυκλοφόρησε πριν από αρκετό καιρό στους κινηματογράφους και γνώρισε τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Πολλοί fans διψούν για ένα Chapter 5, αν και οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι με το τέλος που είδαν στο Chapter 4. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Lionsgate δε θέλει να αφήσει έτσι απλά τη σειρά και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες -και ευχάριστες για πολλούς- πληροφορίες.  

Πιο συγκεκριμένα, ο Joe Drake της Lionsgate, μίλησε για τα κέρδη της εταιρίας για το τελευταίο διάστημα και επιβεβαίωσε ότι το σενάριο του John Wick: Chapter 5 συνεχίζεται να γράφεται μετά το τέλος της απεργίας των σεναριογράφων.

Όσον αφορά το John Wick, έχουμε στα σκαριά πολλά spin-offs και το “Wick 5”. Ξεκινήσαμε να το δουλεύουμε (εννοεί το John Wick: Chapter 5) ακριβώς όταν ξεκίνησε η απεργία των σεναριογράφων και επιστρέψαμε στη δουλειά μόλις ολοκληρώθηκε.

Ο Chad Stahelski (δημιουργός-σκηνοθέτης) είχε δηλώσει πρόσφατα ότι έχει πολλά τετράδια γεμάτα με ιδέες για το John Wick που θα μπορούσε άνετα να βγει το Chapter 5,6,7,8 και 9. Ωστόσο, δεν ενδιαφέρεται να βγάλει κάτι απλά για να “αρπάξει” τα λεφτά του κόσμου. Αναλυτικότερα είχε πει: “Δεν έχουμε κάποια κλειδωμένη ιστορία και δε με ενδιαφέρει να βγάλω κάτι απλά για να το βγάλω. Είναι ένας χαρακτήρας που μου αρέσει. Και αν είχαμε μια καλή ιστορία, ο Keanu Reeves θα γυρνούσε για μία ακόμα ταινία”.

Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για κάποια πολύ ευχάριστα νέα για τους fans του franchise που περιμένουν εδώ και καιρό να ακούσουν κάτι νέο για το πολυπόθητο Chapter 5, παρόλο που η κεντρική σειρά ουσιαστικά ολοκληρώθηκε με το Chapter 4. Προς το παρόν δεν είναι κάτι επίσημο, αλλά φαίνεται ότι η Lionsgate δε θέλει να αφήσει τη σειρά που τόσο πολύ αγαπήθηκε από τον κόσμο. Οι δηλώσεις αυτές ήρθαν όταν ο Joe Drake μίλησε για το μελλοντικό περιεχόμενο της εταιρίας.

Επίσης, βλέπουμε ότι στα σκαριά δεν υπάρχει μόνο η spin-off ταινία της Ana de Armas με τίτλο Ballerina που θα παίξει στις 7 Ιουνίου του 2024, αλλά και ακόμα περισσότερες. Το The Continental έκανε την αρχή των spin-offs και ήταν μία σειρά που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα στο Peacock, ενώ ήδη ξέρουμε ότι ετοιμάζεται ένα anime και μία ακόμη σειρά.

Τι κι αν ακόμα δεν είναι σίγουρο το John Wick: Chapter 5; Η Lionsgate σκοπεύει λοιπόν να μεγαλώσει αυτό το franchise με πολλά και διαφορετικά projects. Εσείς θα θέλατε ένα 5ο κεφάλαιο; Πείτε μας στα σχόλια.