Ο δημιουργός του John Wick έχει ιδέες για τα Chapter 5,6,7,8 και 9, αλλά…

Είναι ευχάριστα νέα;
06 Οκτωβρίου 2023 19:15
Ο δημιουργός του John Wick έχει ιδέες για τα Chapter 5,6,7,8 και 9, αλλά…

Το John Wick Chapter 4 κυκλοφόρησε πριν αρκετό καιρό στους κινηματογράφους και γνώρισε τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Πολλοί fans διψούν για ένα Chapter 5, αν και άλλοι δε θα ήθελαν να συνεχιστεί η ιστορία, καθώς ήταν «ΟΚ» με το φινάλε που είχε το 4ο κεφάλαιο. Ωστόσο, τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τον ίδιο τον σκηνοθέτη του John Wick.

Διαβάστε παρακάτω μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει το John Wick: Chapter 4.

Ο Chad Stahelski μίλησε στο Inverse και είπε μεταξύ άλλων ότι δεν τον ενδιαφέρει να βγάλει απλώς μία ταινία και να πάρει λεφτά. Θέλει μία καλή ιστορία. Έχει ιστορίες, αλλά θέλει να βρει την κατάλληλη και έτσι, ο Keanu Reeves θα επέστρεφε με τη μία στο franchise.

Πέθανε ο John Wick; Πέθανε ο “John” ή πέθανε το John Wick; Τι είναι ελευθερία; Τι είναι η μοίρα; Δεν το έκανα για να τελειώσω το franchise. Ο Keanu Reeves και εγώ δεν τα χαρτογραφήσαμε όλα. Κάναμε το John Wick 1 το τελειώσαμε. Κάναμε το 2 το τερματίσαμε και περιμέναμε από έξι μήνες έως και ένα ή δύο χρόνια. Είχαμε μια ιδέα και κάναμε το 3.

Έχω σημειωματάρια πίσω μου με τα John Wick 5,6,7,8 και 9. Έχουμε ιδέες. Απλώς δεν έχουμε κλειδώσει κάποια ιστορία. Δεν με ενδιαφέρει να πάω και να αρπάξω τα λεφτά του κόσμου για να βγάλω απλώς ένα John Wick. Είναι ένας χαρακτήρας που μου αρέσει; Προφανώς. Αν είχαμε μια καλή ιστορία ο Keanu Reeves θα έλεγε το ναι με τη μία. Το αφήνουμε ανοιχτό. Ξέρω ότι και το στούντιο θα ήθελε ακόμη μία ταινία.

Πρόσφατα μάθαμε επίσης ότι γυρίστηκε και ένα εναλλακτικό φινάλε για το John Wick: Chapter 4 το οποίο ουσιαστικά θα οδηγεί στο Chapter 5, εάν και όποτε έρθει αυτό. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Εσείς θα θέλατε ένα John Wick: Chapter 5; Πείτε μας στα σχόλια!