ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Keanu Reeves θα επιστρέψει ως John Wick σε…άλλη ταινία!

Έχουμε την επιβεβαίωση
10 Απριλίου 2024 22:19
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Keanu Reeves θα επιστρέψει ως John Wick σε…άλλη ταινία!

Ναι, οι φήμες που τόσο καιρό έκαναν το γύρο του διαδικτύου μόλις επιβεβαιώθηκαν. Οι λάτρεις του John Wick θα έχουν την χαρά να απολαύσουν για άλλη μια φορά τον Keanu Reeves στον άκρως χαρακτηριστικό του ρόλο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μόλις επιβεβαιώθηκε πως ο Keanu Reeves θα συμμετέχει στην επερχόμενη Ballerina ταινία. Πρόκειται για ένα spin-off του άκρως επιτυχημένου κινηματογραφικού franchise, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η Ana de Armas. Το πρώτο trailer της εν λόγω ταινίας παρουσιάστηκε κεκλεισμένων των θυρών στην CinemaCon, μια έκθεση η οποία αφορά στελέχη της βιομηχανίας και ιδιοκτήτες κινηματογράφων.

Το trailer ξεκινά με τη σαγηνευτική ηθοποιό να ρωτά τον John Wick: "Πώς μπορώ να αρχίσω να κάνω αυτό που κάνεις εσύ;" Τότε εμφανίστηκε ο Keanu στο trailer, με τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν, και της απάντησε: "Φαίνεται ότι το έχεις κάνει ήδη".

Σύμφωνα με την περιγραφή όσων είδαν το trailer, όπως μεταφέρει το Variety, η ταινία θυμίζει αρκετά την πρόσφατη έντονη σεκάνς της de Armas από το No Time to Die. Συγκεκριμένα, η μπαλαρίνα-δολοφόνος παρουσιάζεται να τα βγάζει πέρα με αρκετούς επιτιθέμενους, πυρπολώντας ένα φορτηγό με φλογοβόλο, πηδώντας από κινούμενα οχήματα και συμμετέχοντας σε βάναυσες μάχες σώμα με σώμα σε ένα φλεγόμενο κτίριο. Φυσικά, δε μπορούσε να λείπει και ο χορός, για να τιμήσει και την πρώτη της ιδιότητα.

Το Ballerina θα λαμβάνει χώρα μεταξύ των γεγονότων του John Wick: Chapter 3 – Parabellum και του John Wick: Chapter 4. Η ταινία θα ακολουθεί την de Armas η οποία υποδύεται μια μπαλαρίνα-δολοφόνο που κυνηγάει τους φονιάδες της οικογένειάς της. Στην ταινία θα εμφανιστούν πέρα από τον Keanu και άλλοι ηθοποιοί που έχουμε απολαύσει στα John Wick, όπως οι Lance Reddick, Ian McShane και Anjelica Huston.

Το Ballerina αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Ιουνίου του 2025.