GTA 6: Αν περιμένατε να το δείτε απόψε, σας έχουμε κακά νέα

Δεν θα παρουσιαστεί απόψε στο Summer Game Fest
09 Ιουνίου 2022 11:51
GTA 6: Αν περιμένατε να το δείτε απόψε, σας έχουμε κακά νέα

Όπως σας ενημερώσαμε, στις αρχές της χρονιάς η Rockstar Games κατάφερε να ταρακουνήσει τη gaming βιομηχανία με ένα λιτό tweet που αποκάλυπτε πως το GTA 6 βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης. Από τότε έχουν ακουστεί πολλές φήμες και εικασίες για το πότε θα δούμε το πρώτο trailer και όπως φαίνεται οι παίκτες που ανυπομονούν για τη συνέχεια της θρυλικής open world σειράς θα πρέπει να κατεβάσουν τον πήχη για το αποψινό Summer Game Fest.

Συγκεκριμένα σε λιγότερες από 12 ώρες το μεγάλο event του Summer Game Fest θα μεταδοθεί ζωντανά και έτσι ο Geoff Keighley αποφάσισε να βάλει ένα φρένο στις υπερβολικές προσδοκίες ορισμένων fans, αφού παρατήρησε πως ο πιο συχνός όρος αναζήτησης στο Twitter ήταν το ‘Summer Game Fest GTA’. Έτσι, λοιπόν, ο Keighley ξεκαθάρισε πως απόψε δεν πρόκειται να δούμε το Grand Theft Auto 6 και αντιθέτως η κοινότητα θα χρειαστεί να περιμένει περισσότερο.

Χαριτολογώντας, ο παρουσιαστής τόνισε πως επίσης δε θα δούμε και το Half-Life 3 της Valve, σκοτώνοντας έτσι και τα όνειρα της πιθανότατα πιο βασανισμένης κοινότητας στο gaming.

Οι σχετικές δημοσιεύσεις του ακολουθούν παρακάτω.

Τα επιβεβαιωμένα παιχνίδια του Summer Game Fest:

Όπως γνωρίζουμε επίσημα, στο ειδικό event του Geoff θα παρουσιαστούν τα πρώτα gameplay πλάνα του άκρως αναμενόμενου Call of Duty Modern Warfare II. Συγχρόνως, είναι επιβεβαιωμένο πως θα δούμε και νέο υλικό και από το Gotham Knights, αλλά και μια gameplay παρουσίαση από το horror παιχνίδι του δημιουργού του Dead Space, το The Callisto Protocol.

Επίσης, πριν μερικές ώρες έγινε γνωστό πως και η Capcom θα δανειστεί λίγο χρόνο από το Summer Game Fest για την παρουσίαση νέων πλάνων από το Street Fighter 6, ενώ και η Marvel θα αποκαλύψει εκ νέου το Midnight Suns.

Επιπροσθέτως, ένα ακόμα παιχνίδι που έχει επιβεβαιωθεί πως θα δούμε στο σόου είναι το Cuphead και πιο συγκεκριμένα το The Delicious Last Course πακέτο επέκτασης. Μια ακόμη από τις περίφημες «World Premiere» θα είναι η αποκάλυψη του νέου παιχνιδιού της Frost Giant Studios, ενώ από τη σκηνή θα περάσει και ο Dwayne Johnson για χάρη του Fortnite και της επερχόμενης ταινίας του Black Adam.

Τέλος, το σόου θα φιλοξενήσει και το επερχόμενο strategy-RPG Honkai: Star Rail, μια νέα αποκλειστική ματιά στο άκρως αναμενόμενο JRPG ONE PIECE ODYSSEY, καθώς και νέο υλικό από το Warhammer 40K: Dark Tide.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Summer Game Fest θα μεταδοθεί ζωντανά την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδος).