Το GTA 6 έσπασε κιόλας το πρώτο του ρεκόρ

Απόλυτα viral έγινε η ανακοίνωσή του
07 Φεβρουαρίου 2022 14:58
Το GTA 6 έσπασε κιόλας το πρώτο του ρεκόρ

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα σας ενημερώσαμε για την επίσημη ανακοίνωση της Rockstar Games πως το GTA 6 βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης. Όπως φαίνεται, το gaming κοινό ανυπομονούσε τόσο πολύ για τη συνέχεια της θρυλικής open world σειράς, που ήδη, πριν καν δούμε την πρώτη εικόνα, το Grand The Auto 6 έσπασε κιόλας ένα ρεκόρ.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της ανάπτυξης του παιχνιδιού είναι πλέον το gaming tweet με τα περισσότερα likes όλων των εποχών. Η δημοσίευση της Rockstar Games έφτασε σε περίπου μια ώρα τα 200 χιλιάδες likes, ενώ πλέον ξεπερνά τα 579 χιλιάδες likes.

Ακολουθεί το εν λόγω viral tweet.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι πρότινος το ρεκόρ αυτό ανήκε στο PlayStation, όταν το καλοκαίρι του 2020 είχε καθυστερήσει το event αποκάλυψης του PS5, προς υποστήριξη του Black Live Matters κινήματος. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και αυτό το tweet που πλέον μετρά 515 χιλιάδες likes.

Για την ιστορία, το Grand Theft Auto V έκανε αρχικά το ντεμπούτο για τα PS3 και Xbox 360 τον Σεπτέμβριο του 2013 και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει το εξωπραγματικό αριθμό των 155 εκατομμυρίων αντιτύπων.