To Horizon Forbidden West θα αποκτήσει επίσημο LEGO σετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πάνω από 1000 τουβλάκια
15 Φεβρουαρίου 2022 23:26
To Horizon Forbidden West θα αποκτήσει επίσημο LEGO σετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Horizon Forbidden West, η Sony αποκάλυψε τώρα πως το παιχνίδι θα αποκτήσει το δικό του επίσημο LEGO set.

Το εν λόγω πακέτο, με κωδικό 76989, θα είναι αφιερωμένο στα Tallnecks. Πρόκειται για τους πανύψηλους ρομποτικούς οργανισμούς που σκαρφαλώνουν οι παίκτες στο παιχνίδι για να αποκαλύψουν τα σημεία ενδιαφέροντος της τριγύρω περιοχής. Συνολικά το LEGO σετ θα έχει 1222 τουβλάκια και θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου, με τιμή που ανέρχεται στα $79.99. Μάλιστα, πέρα από ένα Tallneck, περιλαμβάνεται και μια μικροσκοπική φιγούρα της πρωταγωνίστριας του franchise, Aloy.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη συνεργασία των PlayStation και LEGO μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Horizon Forbidden West αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 5 στις 18 Φεβρουαρίου του 2022.

Για να προετοιμαστείτε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο story trailer του που αποκάλυψε πρόσφατα η Guerilla Games, να δείτε πως θα δείχνει το παιχνίδι στο απλό PS4, καθώς και αρκετά πλάνα από το σύστημα μάχης του τίτλου, ή από τους επιβλητικούς μηχανικούς εχθρούς που θα βρούμε στον κόσμο του, όπως το γιγαντιαίο Slitherfang. Συγχρόνως, μπορείτε να μάθετε για την οικολογική δράση της Sony πατώντας εδώ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics για το Horizon Forbidden West, το οποίο επιμελήθηκε ο υπογράφων μαζί με τον Σάκη Κάρπα, πατώντας εδώ.