Το story trailer του Horizon: Forbidden West μάς ετοιμάζει για ένα συναισθηματικό ταξίδι

Ολοκαίνουργια πλάνα από τον άκρως αναμενόμενο τίτλο
19 Ιανουαρίου 2022 16:44
Το story trailer του Horizon: Forbidden West μάς ετοιμάζει για ένα συναισθηματικό ταξίδι

Και επίσημα απομένει λιγότερο από ένας μήνας για την κυκλοφορία του Horizon: Forbidden West. Για να προετοιμάσει, λοιπόν, το έδαφος, το PlayStation έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το story trailer του παιχνιδιού.

Αυτό, μέσα από τα περίπου τρία λεπτά που διαρκεί, μάς δίνει μια γεύση από τη συναισθηματικά φορτισμένη περιπέτεια που μπορούμε να περιμένουμε. Συγκεκριμένα, στο νέο κεφάλαιο της σειράς, η Aloy θα έρθει αντιμέτωπη με πολλές νέες απειλές, όπως το blight που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο, η Regalla και οι επαναστάτες της, καθώς και ο Sylens με τις μηχανορραφίες του.

Στο ταξίδι αυτό, ωστόσο, δε θα είναι μόνη, αφού στο πλευρό της θα βρεθούν παλιοί και νέοι φίλοι, όπως οι Varl και Erend που γνωρίζουμε ήδη. Δείτε το νέο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η Guerilla Games αποκάλυψε πως θα δείχνει το παιχνίδι στο PS4, ενώ έδειξε και αρκετά νέα πλάνα από το σύστημα μάχης του τίτλου, καθώς και από τους επιβλητικούς μηχανικούς εχθρούς που θα βρούμε στον κόσμο του, όπως το γιγαντιαίο Slitherfang.

Τέλος, στις αρχές του έτους αποκαλύφθηκε και ένα ολοκαίνουργιο VR παιχνίδι στον κόσμο του Horizon, το Call of the Mountain. Περισσότερα για αυτό μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Το Horizon Forbidden West βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 5 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2022.