Αυτά τα 40 δευτερόλεπτα θα σας πείσουν για το Horizon Forbidden West (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες πληροφορίες για το σύστημα μάχης του
07 Δεκεμβρίου 2021 15:50
Αυτά τα 40 δευτερόλεπτα θα σας πείσουν για το Horizon Forbidden West (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Guerilla Games συνεχίζει τη σειρά των blog posts της για το Horizon Forbidden West, εστιάζοντας αυτή τη φορά σε μια διαφορετική πτυχή του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, στη νέα της δημοσίευση η ομάδα αποκαλύπτει πολλές σημαντικές λεπτομερείς για το σύστημα μάχης, όπως επίσης και για τους εχθρούς και τις υπόλοιπες απειλές που θα συναντήσει η Aloy στη νέα της περιπέτεια.  

Αναλυτικότερα, ο Combat Designer Charles Perain και ο Gameplay Animation Director Richard Oud συζητούν για τους στόχους που είχαν θέσει όσον αφορά τη βελτίωση του συστήματος μάχης σε σύγκριση με το Horizon Zero Dawn. Παράλληλα, εξηγούν και το πως σκοπεύουν να ενισχύσουν τον βαθμό ελευθερίας στην προσέγγιση της κάθε μάχης, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους παίκτες.

Μπορείτε να διαβάσετε την ενδιαφέρουσα συζήτησή τους πατώντας εδώ, ενώ παράλληλα στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε και ένα άκρως εντυπωσιακό gameplay στιγμιότυπο, το οποίο μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Δείτε το νέο gameplay απόσπασμα από το Horizon Forbidden West:

Το Horizon Forbidden West βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τo PlayStation 4 και το PlayStation 5 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2022.