Έτσι θα δείχνει το Horizon Forbidden West στο PS4 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

“Το παιχνίδι δείχνει και παίζει τέλεια στο PS4”
15 Δεκεμβρίου 2021 18:43
Έτσι θα δείχνει το Horizon Forbidden West στο PS4 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Guerrilla Games ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη κυκλοφορία του Horizon Forbidden West, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στο PS5, αλλά και στο PlayStation 4. Ωστόσο, μέχρι τώρα, η ομάδα ανάπτυξης μάς έχει παρουσιάσει πτυχές του παιχνιδιού που αφορούν μόνο τη next-gen έκδοση και δεν είχαμε δει πως θα δείχνει στην προηγούμενη γενιά της εταιρίας.

Αυτό, όμως, έρχεται να αλλάξει τώρα, αφού μόλις έδωσε στη δημοσιότητα νέες εικόνες από τη νέα περιπέτεια της Aloy, απευθείας από το PS4. Ναι, παρακάτω θα δείτε για πρώτη φορά πως θα φαίνεται ο τίτλος στο PlayStation 4.

Δείτε τις εικόνες:

Σας έχουμε δείξει πολύ υλικό από το Horizon Forbidden West στο PS5, αλλά το παιχνίδι δείχνει και παίζει απίστευτα και στο PlayStation 4.

Στην πραγματικότητα αναπτύξαμε και τεστάραμε το παιχνίδι ταυτόχρονα και στο PlayStation 4, αλλά και στο PlayStation 5, επειδή είναι πολύ σημαντικό για εμάς ως στούντιο να διασφαλίσουμε ότι οι παίκτες του PlayStation 4 θα έχουν μια εξίσου καθηλωτική εμπειρία.

Με τις γνώσεις μας από το Horizon Zero Dawn, ξέραμε ότι είχαμε ακόμα μερικούς ανεξερεύνητους πόρους που θα μπορούσαν να προωθήσουν τον ρεαλισμό και την ποιότητα των χαρακτηριστικών μας. Είναι υπέροχο τώρα που μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε και για τη συνέχεια.

Το Horizon Forbidden West βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τo PlayStation 4 και το PlayStation 5 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2022.