Ένας γιγαντιαίος εχθρός του Horizon Forbidden West αποκαλύπτεται σε ένα εντυπωσιακό βίντεο!

Νέα πλάνα από την open world περιπέτεια
29 Δεκεμβρίου 2021 14:51
Ένας γιγαντιαίος εχθρός του Horizon Forbidden West αποκαλύπτεται σε ένα εντυπωσιακό βίντεο!

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε για τις νέες πανέμορφες φωτογραφίες του Horizon Forbidden West που έφερε στα φώτα της δημοσιότητας το Game Informer. Τώρα, συνεχίζοντας τη συνεργασία του με την Guerrilla Games, το μέσο αποκαλύπτει τον Slitherfang.

Πρόκειται για έναν από τους πιο εντυπωσιακούς νέους εχθρούς που θα συναντήσουμε στον μεταποκαλυπτικό κόσμο του Forbidden West. Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Slitherfang είναι ένα boss που ρίχνει σαγόνια με το μέγεθός του. Στην ουσία έχουμε να κάνουμε με τεράστιο ρομποτικό φίδι, το οποίο μπορεί να κινείται γρήγορα στον χώρο, μπαίνοντας κάτω από το έδαφος. Για να το αντιμετωπίσει, η Aloy θα πρέπει να προσέξει διάφορες από τις επιθέσεις του, όπως το δηλητήριο που εκτοξεύει από μακριά ή η ηλεκτρισμένη του ουρά.

Η μάχη μαζί του θα είναι μεγάλη σε διάρκεια και υπάρχουν πολλές ακόμη ιδιαιτερότητες που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Περισσότερα για το Slitherfang μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ, ενώ παρακάτω θα βρείτε ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο από τη μάχη μαζί του.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η Guerilla Games αποκάλυψε πως θα δείχνει το παιχνίδι στο PS4, ενώ έδειξε και αρκετά νέα πλάνα από το σύστημα μάχης του τίτλου, καθώς και από τους επιβλητικούς μηχανικούς εχθρούς που θα βρούμε στον κόσμο του.

Το Horizon Forbidden West βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 5 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2022.