Horizon Forbidden West - Οι επιβλητικοί μηχανικοί εχθροί πρωταγωνιστούν στο νέο trailer

Άλλη μια ματιά στην περιπέτεια της Aloy
17 Δεκεμβρίου 2021 12:31
Horizon Forbidden West - Οι επιβλητικοί μηχανικοί εχθροί πρωταγωνιστούν στο νέο trailer

Οι marketing μηχανές της Sony έχουν ανεβάσει στροφές, με ολοένα και περισσότερο υλικό από το άκρως αναμενόμενο Horizon Forbidden West να έρχεται στα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, μετά το γεμάτο δράση trailer που είδαμε στα The Game Awards 2021, η Guerilla Games αποκάλυψε τώρα ένα νέο βίντεο αφιερωμένο στους επιβλητικούς μηχανικούς εχθρούς του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό έχει συνολική διάρκεια περίπου δύο λεπτά και πιο κινηματογραφική υπόσταση, δείχνοντας μέσα από in-game πλάνα τους ρομπότ-δεινοσαύρους που κυριεύουν τον μεταποκαλυπτικό κόσμο του Horizon. Μάλιστα, πέρα από εχθρούς που επιστρέφουν από το προηγούμενο παιχνίδι, το ροστερ πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά, με το νέο trailer να δείχνει αρκετές απ’ αυτές τις νέες προσθήκες, όπως μερικά μικρά ρομπότ που σκαρφαλώνουν σε δέντρα, καθώς και ιπτάμενους δεινοσαύρους.

Μπορείτε να δείτε το νέο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η Guerilla Games αποκάλυψε πως θα δείχνει το παιχνίδι στο PS4, ενώ έδειξε και αρκετά νέα πλάνα από το σύστημα μάχης του τίτλου.

Το Horizon Forbidden West βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 5 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2022.