The Boys: Δείτε τις αστείες στιγμές από τα γυρίσματα της 3ης σεζόν

Κλάμα στα παρασκήνια με το cast να το απολαμβάνει δεόντως
26 Σεπτεμβρίου 2022 23:31
The Boys: Δείτε τις αστείες στιγμές από τα γυρίσματα της 3ης σεζόν

Καταλαβαίνει κανείς από το ίδιος το ύφος της σειράς The Boys  πόσο κάφρικα θα είναι τα γυρίσματά της. Η Amazon κυκλοφόρησε σήμερα bloopers από τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του The Boys, για να τα απολαύσουμε σε όλο τους το μεγαλείο, με το cast να δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή του. 

Όλες οι αστείες στιγμές με τους Butcher, Hughie, Homelander, Soldier Boy και τα λοιπά καθάρματα των Supes και του σώματος δίωξης υπερηρώων ελπίζουμε να σας κάνουν να κλαίτε από τα γέλια. 

Δείτε τις γκάφες από την 3η σεζόν του The Boys: 

Αυτόν τον καιρό άλλωστε γυρίζεται η 4η σεζόν του The Boys που λογικά -ελπίζουμε δηλαδή- να έρθει στις οθόνες μας εντός του 2023. 

Στο cast περιλαμβάνονται οι: Karl Urban (Butcher), Jack Quaid (Hughie), Antony Starr (Homelander), Erin Moriarty (Starlight), Dominique McElligott (Queen Maeve), Jessie T. Usher (A Train), Laz AlonzoChace Crawford (The Deep), Jensen Ackles (Soldier Boy), Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Giancarlo Esposito

Έγινε γνωστό επίσης ότι ο Cameron Crovetti που υποδύεται τον Ryan, γιο του Homelander, έγινε τακτικό μέλος του cast, ενώ προστέθηκαν οι Susan Heyward και Valorie Curry στους ρόλους των Sister Sage και Firecracker αντίστοιχα.

Ακόμη, όμως, η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του The Boys δεν έχει οριστεί από το Amazon Prime Video.