Αυτή είναι μάλλον η ημερομηνία πρεμιέρας για την 4η σεζόν του The Boys

Θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή
02 Ιανουαρίου 2024 23:44
Αυτή είναι μάλλον η ημερομηνία πρεμιέρας για την 4η σεζόν του The Boys

Η Amazon έχει ξεκινήσει ήδη την προώθηση της 4ης σεζόν του The Boys και μόλις ήρθε στη δημοσιότητα μία νέα φήμη που αφορά την ημερομηνία πρεμιέρας. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, η εταιρία δεν έχει αποκαλύψει πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η πολυπόθητη νέα σεζόν, αφού είχε ανακοινώσει μόνο ότι θα παίξει μέσα στο 2024.

Ωστόσο, μια νέα φήμη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έρχεται από το Vought HQ στο X, αναφέρει ότι το The Boys θα επιστρέψει στο Prime Video στις 13 Ιουνίου, δηλαδή στις αρχές του καλοκαιριού. Καλό θα ήταν, όμως, να λάβετε αυτές τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Amazon.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει και πολλά από τον 4ο κύκλο του The Boys, αλλά κατά πάσα πιθανότητα, η Amazon θα ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς να μοιράζει φωτογραφικό υλικό, αλλά και trailers.

Στην επιτυχημένη σειρά παίζουν οι Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit, Cameron Crovetti, Susan Heyward και Valorie Curry.

Η 4η σεζόν θα περιλαμβάνει και το μεγάλο όνομα του Jeffrey Dean Morgan, γνωστού ως Negan από τη σειρά The Walking Dead και Supernatural. Αν και είναι άγνωστο ποιον θα υποδυθεί, ο ηθοποιός Nathan Mitchell του Black Noir δήλωσε ότι θα υποδυθεί έναν "badass" χαρακτήρα που θα ξεχωρίσει και θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

Το The Boys παίζει αποκλειστικά μέσα από το Prime Video της Amazon.