Ευχάριστα νέα για όσους βλέπουν το The Boys!

Πλέον ξέρουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα
22 Φεβρουαρίου 2024 19:37
Ευχάριστα νέα για όσους βλέπουν το The Boys!

Τα γρανάζια της Amazon για την προώθηση της νέας σεζόν του The Boys έχουν αρχίσει να γυρίζουν εδώ και καιρό, αλλά μόλις τώρα ήρθαν στη δημοσιότητα τα πιο σημαντικά νέα για τον επόμενο κύκλο της σειράς. 

Ναι, η Amazon αποκάλυψε επιτέλους πότε ακριβώς θα παίξει η 4η σεζόν του The Boys στο Prime Video, καθώς μέχρι πρότινος γνωρίζαμε απλά ότι θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή, καθώς τα νέα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τις 13 Ιουνίου.

Με μία εικόνα που παρουσιάζει δύο σημαντικούς χαρακτήρες και κομφετί, η Amazon αποκάλυψε μέσα από τα επίσημα social media του σόου, ότι το The Boys επιστρέφει στις οθόνες σας στις τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού. Δείτε την εικόνα παρακάτω.  

 

Η Amazon δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη πολλές πληροφορίες σχετικά με την τροπή που θα πάρει η νέα σεζόν, αλλά όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι θα μάθουμε περισσότερα.  

Στην επιτυχημένη σειρά παίζουν οι Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit, Cameron Crovetti, Susan Heyward και Valorie Curry. 

Η 4η σεζόν θα περιλαμβάνει και το μεγάλο όνομα του Jeffrey Dean Morgan, γνωστού ως Negan από τη σειρά The Walking Dead και Supernatural. Αν και είναι άγνωστο ποιον θα υποδυθεί, ο ηθοποιός Nathan Mitchell του Black Noir δήλωσε ότι θα υποδυθεί έναν "badass" χαρακτήρα που θα ξεχωρίσει και θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό. 

Η 4η σεζόν του The Boys θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουνίου αποκλειστικά μέσα από το Prime Video της Amazon.

Tags: