The Boys: Ο Homelander προκαλεί το απόλυτο χάος στο trailer της 4ης σεζόν

Και μόνο το Σώμα Δίωξης Υπερηρώων μπορεί να τον σταματήσει
02 Δεκεμβρίου 2023 21:36
The Boys: Ο Homelander προκαλεί το απόλυτο χάος στο trailer της 4ης σεζόν

Η Amazon Studios είχε σημαντική παρουσία στο CCXP 2023 και εν μέσω της έκθεσης κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την 4η σεζόν του The Boys, η οποία συνεχίζει στα ίδια υψηλά επίπεδα καφρίλας όπως και οι προηγούμενες αν κρίνουμε από την πρώτη ματιά.

Ο Homelander του Antony Starr σπέρνει το απόλυτο χάος στον κόσμο, μαζί με τον μικρό του γιο που μεγαλώνει καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή του. Την ίδια ώρα η Victoria Neuman βρίσκεται με το ένα πόδι στον Λευκό Οίκο ως δεξί χέρι του Προέδρου των ΗΠΑ, ενώ ο Homelander συγκεντρώνει τις δυνάμεις του και συστήνει τους ανανεωμένους Seven.

Μόνο ο Billy Bitcher του Karl Urban μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα τυραννικά σχέδια του Homelander, ενώ τα υπόλοιπα «Boys»  έχουν χάσει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης απέναντί του, και τίθεται επίσης το ερώτημα της κατάστασης της υγείας του μιας και του απομένουν μόλις μερικοί μήνες ζωής. Το trailer επίσης αποκαλύπτει τον χαρακτήρα του Jeffrey Dean Morgan (Supernatural, The Walking Dead), ο οποίος φαίνεται ότι συμμαχεί με τον Butcher.

Δείτε το teaser trailer της 4ης σεζόν του The Boys

Ακόμη και μετά το πρώτο trailer όμως και με την σεζόν να βρίσκεται στα μισά του post production, δεν δόθηκε ούτε μια συγκεκριμένη ημερομηνία πρεμιέρας αλλά ούτε και ένα παράθυρο κυκλοφορίας, πέραν του ότι θα βγει εντός του 2024 αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.

Το cast της 4ης σεζόν απαρτίζεται από τους: Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit, and Cameron Crovetti, με νέες προσθήκες τους Susan Heyward, Valorie Curry, και Jeffrey Dean Morgan.