Χαμός τον Ιούνιο με επιστροφές μεγάλων σειρών!

Έχουμε πολλές επιστροφές
05 Μαρτίου 2024 20:37
Χαμός τον Ιούνιο με επιστροφές μεγάλων σειρών!

Πριν από λίγες ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι το HBO ανακοίνωσε και επίσημα, ότι το House of the Dragon θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας αυτόν τον Ιούνιο. Η 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς έρχεται για να συνεχίσει την ιστορία του George R.R. Martin, όμως, να σας πούμε κάπου εδώ, ότι ο Ιούνιος είναι ένας μήνας «φωτιά» για την τηλεόραση.

Και αυτό γιατί όπως ήδη γνωρίζουμε, μέσα στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού κάτα πάσα πιθανότητα δε θα ξέρετε τι να πρωτοδείτε, αφού θα κάνουν πρεμιέρα οι νέες σεζόν τριών πολύ διάσημων σειρών.

Αναλυτικότερα, εκτός από το House of the Dragon, πρεμιέρα αναμένεται να κάνει η 3η σεζόν του The Bear στο Disney Plus, η 4η σεζόν του The Boys στο Amazon Prime Video, καθώς και το Star Wars: The Acolyte επίσης στην streaming υπηρεσία της Disney.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το House of the Dragon ακολουθεί τη δυναστεία των Targaryen στη φανταστική ήπειρο του Westeros. Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα σχεδόν 200 χρόνια πριν από αυτά του Game of Thrones και περίπου 100 χρόνια μετά την ένωση των Επτά Βασιλείων από τους Targaryens. Φυσικά, η σειρά βασίζεται στα βιβλία του George R.R. Martin.

Για τη δεύτερη σεζόν, η οποία γνωρίζουμε ότι θα περιλαμβάνει λιγότερα επεισόδια από τα 10 που περιλάμβανε η 1η σεζόν, θα επιστρέψουν τα περισσότερα μέλη του cast. Ειδικότερα, αυτό απαρτίζουν οι: Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Όσον αφορά το The Bear, τη δημιουργία και το σενάριο υπογράφει ο Christοpher Storer. Επίσης στο cast συμμετέχουν οι: Jeremy Allen White, Oliver Platt, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Abby Elliot και Matty Matheson. Έχουμε δει επίσης ως guests τους Jon Bernthal, Bob Odenkirk, Will Poulter καθώς και τους οσκαρικούς Jamie Lee Curtis και Olivia Colman.

Επίσης, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι ο τέταρτος κύκλος του The Boys θα παίζει από τις 13 Ιουνίου. Στην επιτυχημένη σειρά παίζουν οι Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit, Cameron Crovetti, Susan Heyward και Valorie Curry.

Η 4η σεζόν θα περιλαμβάνει και το μεγάλο όνομα του Jeffrey Dean Morgan, γνωστού ως Negan από τη σειρά The Walking Dead και Supernatural. Αν και είναι άγνωστο ποιον θα υποδυθεί, ο ηθοποιός Nathan Mitchell του Black Noir δήλωσε ότι θα υποδυθεί έναν "badass" χαρακτήρα που θα ξεχωρίσει και θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

Τέλος, το Star Wars: The Acolyte θα σας μεταφέρει σε live-action μορφή την εποχή της High Republic και συγκεκριμένα την άνοδο των Sith, 50 χρόνια πριν τα γεγονότα της prequel τριλογίας. Σε αυτήν θα συμμετέχει ένα all-star cast με τους: Lee Jung-Jae (Squid Games), Amandla Stenberg (The Eddy, The Hate U Give), Carrie-Anne Moss (The Matrix), Dafne Keen των Logan και His Dark Materials, Manny Jacinto (Nine Perfect Strangers), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Charlie Barnett (Russian Doll) και Dean-Charles Chapman (1917). 

Εσείς ποια σειρά θα παρακολουθήσετε πρώτα;