Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του House of the Dragon!

Λίγη ακόμη υπομονή
05 Μαρτίου 2024 10:47
Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του House of the Dragon!

Η αντίστροφη μέτρηση μπορεί να ξεκινήσει. Και επίσημα, η δεύτερη σεζόν του House of the Dragon, της prequel σειράς του Game of Thrones, θα κάνει το ντεμπούτο της τον Ιούνιο, στο HBO.

Το μήνα κυκλοφορίας αποκάλυψε ο επικεφαλής του streaming και gaming τμήματος της Warner Bros. Discovery, J.B. Perrette, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει ποια ακριβώς μέρα του Ιουνίου μπορούμε να περιμένουμε το νέο κύκλο.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το House of the Dragon ακολουθεί τη δυναστεία των Targaryen στη φανταστική ήπειρο του Westeros. Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα σχεδόν 200 χρόνια πριν από αυτά του Game of Thrones και περίπου 100 χρόνια μετά την ένωση των Επτά Βασιλείων από τους Targaryens. Φυσικά, η σειρά βασίζεται στα βιβλία του George R.R. Martin.

Για τη δεύτερη σεζόν, η οποία γνωρίζουμε ότι θα περιλαμβάνει λιγότερα επεισόδια από τα 10 που περιλάμβανε η 1η σεζόν, θα επιστρέψουν τα περισσότερα μέλη του cast. Ειδικότερα, αυτό απαρτίζουν οι: Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο teaser trailer για την 2ης σεζόν του House of the Dragon έχει δοθεί ήδη στα φώτα της δημοσιότητας από πέρυσι τον Δεκέμβριο. Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να μπείτε από τώρα στο κλίμα, μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.