Νέα trailers για τη 2η σεζόν του House of the Dragon: Θα είστε #TeamBlack ή #TeamGreen;

Κάθε πόλεμος έχει δύο όψεις
21 Μαρτίου 2024 19:54
Νέα trailers για τη 2η σεζόν του House of the Dragon: Θα είστε #TeamBlack ή #TeamGreen;

To ΗΒΟ πιστό στο ραντεβού του και στο ανέβασμα της θερμοκρασίας του hype κυκλοφόρησε τελικά όχι ένα αλλά δύο καινούργια trailers για την 2η σεζόν του House of the Dragon, τα οποία είναι χωρισμένα όπως και οι δύο πλευρές του εμφυλίου των Targaryen. Αυτή η σεζόν άλλωστε μας πηγαίνει στην κλιμάκωση του εμφυλίου πολέμου στο King's Landing μεταξύ της δύο πλευρές των Targaryen, τους "Μαύρους" και τους "Πράσινους" για αυτό και το όλο μάρκετινγκ αυτής της σεζόν ρίχνει το μπαλάκι στους θεατές για να διαλέξουν πλευρά. 

Από τη μία το Council of Black που συστρατεύεται με την Βασίλισσα Rhaenyra (Emma D'Arcy) και τους Velaryons στο πλάι τους, ενώ από την άλλη το Council of Greens με την Alicent Hightower (Olivia Cooke) και τον βασιλιά Aegon II (Tom Glynn-Carney). Τα δύο trailers είναι κομμένα και ραμμένα ώστε να δείχνουν την "πράσινη" και "μαύρη" όψη αυτού του πολέμου, τα κίνητρα και τις φιλοδοξίες του. 

Ένα όμως είναι σίγουρο, όπως ακούγεται και στην αφήγηση της πριγκίπισσας Rhaenys Targaryen (Eve Best): "Δεν υπάρχει πόλεμος που να είναι πιο μισητός για τους θεούς από έναν πόλεμο μεταξύ συγγενών και κανένας πόλεμος που να είναι τόσο αιματηρός όσο ένας πόλεμος μεταξύ δράκων." Ετοιμαστείτε για τις 16 Ιουνίου στο HBO και το MAX για την πρεμιέρα του νέου κύκλου

Δείτε το Black trailer της 2ης σεζόν του House of the Dragon

Δείτε το Green trailer της 2ης σεζόν του House of the Dragon

Να αναφερθεί επίσης ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα περιλαμβάνει 8 επεισόδια από τα 10 που περιλάμβανε η 1η σεζόν. Tα ηνία του νέου κύκλου σε ρόλο showrunner και εκτελεστικών απραγωγών έχουν αναλάβει πλέον οι Ryan Condal και Alan Taylor (επίσης βετεράνος του Game of Thrones), ενώ ο Miguel Sapochnik θα πάρει αποστάσεις και θα έχει μόνο χρέη παραγωγού αυτή τη σεζόν. 

Στο cast συμπεριλαμβάνονται οι: Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake", . Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake". 

Οι νέες προσθήκες περιλαμβάνουν τους Gayle Rankin ως Alys Rivers, Simon Russell Beale ως Ser Simon Strong, Freddie Fox ως Ser Gwayne Hightower (αδερφός της Alicent και γιος του Otto), Clinton Liberty ως Addam of Gull, Jamie Kenna ως Ser Aflred Broome, Kieran Bew ως Hugh, Tom Bennet ως Ulf, Tom Taylor ως Lord Cregan Stark και Vincent Regan ως Ser Rickard Thorne. 

H 2η σεζόν του House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου 2024 στο HBO/MAX.