Amazon Prime Video: Όλες οι σειρές και ταινίες που έρχονται εντός του 2024 (ΒΙΝΤΕΟ)

Λείπει όμως η σημαντικότερη και ακριβότερη υπερπαραγωγή του από το σχετικό trailer
22 Δεκεμβρίου 2023 01:28
Amazon Prime Video: Όλες οι σειρές και ταινίες που έρχονται εντός του 2024 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Amazon, όπως κάθε μεγάλη streaming υπηρεσία, διαφήμισε το περιεχόμενο που θα αναμένουν οι συνδρομητές του Prime Video εντός του 2024, λίγες μέρες πριν κλείσει η χρονιά. 

Για αυτόν τον λόγο κυκλοφόρησε ένα "What's Coming to Prime Video in 2024" trailer που θυμίζει αρκετά τα αντίστοιχα που το HBO έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, στο οποίο διαφημίζει τις μεγαλύτερες και καλύτερες σειρές και ταινίες που θα κυκλοφορήσουν τη νέα χρονιά, με κομμένα πλάνα από αυτές. 

Από τις γνωστές κυκλοφορίες έχουμε φυσικά την τηλεοπτική μεταφορά του "Fallout" δια χειρός Lisa Joy και Jonathan Nolan (Westworld), την σειρά "Mr. & Mrs. Smith" με τους Danny Glover και Maya Erskine, τη μίνι σειρά "Expats" με την Nicole Kidman, την 4η σεζόν του "The Boys", τα υπόλοιπα επεισόδια από την 2η σεζόν του "Invincible", τη 2η σεζόν του "Reacher" με τον Alan Ritchson αλλά και του "Outer Range" με τον JoshBrolin, καθώς και την ισπανική θρίλερ σειρά "Reina Roja".

Στον τομέα των ταινιών από τα Amazon MGM Studios αναμένονται ενδιαφέρουσες παραγωγές όπως το "Road House" με τον Jake Gyllenhaal και τον πρώην UFC μαχητή, Conor McGregor, η κωμωδία "Ricky Stanicky" με τους Zac Efron και John Cena, το "The Underdoggs" με τον Snoop Dogg, και το "Role Play" με την Kaley Cuoco και τον David Oyelowo, μεταξύ πολλών άλλων. 

Υπάρχει όμως μια ηχηρή απουσία και είναι αυτή της 2ης σεζόν του "Rings of Power", η οποία αναμφίβολα είναι η μεγαλύτερη και ακριβότερη παραγωγή της Amazon. Δεν γνωρίζουμε επίσημα αν η σειρά θα χάσει το ραντεβού που είχε δώσει για να επιστρέψει το 2024, όμως αν συμβεί θα είναι ένα πλήγμα για την Amazon καθώς έχει ποντάρει πολλά στην prequel σειρά του Lord of the Rings. 

Δείτε το trailer παρακάτω για να κατατοπιστείτε: