Κάτι κοιτάζει ο Homelander στην πρώτη εικόνα από την 4η σεζόν του The Boys

Η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη ματιά στον επόμενο κύκλο
02 Δεκεμβρίου 2023 13:21
Κάτι κοιτάζει ο Homelander στην πρώτη εικόνα από την 4η σεζόν του The Boys

Πρόσφατα μάθαμε ότι μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το Gen V, το οποίο είναι το spin-off του The Boys της Amazon, θα έρθει και μία νέα σειρά με την ονομασία The Boys: Mexico. Ωστόσο, παρόλο που το σύμπαν αυτό επεκτείνεται, η εταιρία παραγωγής δεν πρόκειται να ξεχάσει και το κεντρικό κεφάλαιο και μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας η πρώτη επίσημη εικόνα από τον επερχόμενο 4ο κύκλο.

Αναλυτικότερα, η Amazon κυκλοφόρησε την πρώτη εικόνα από την 4η σεζόν του The Boys, έτσι ώστε να σας προετοιμάσει κατάλληλα, καθώς το 2024 θα είναι η χρονιά της. Επίσης, πρόσφατα μάθαμε ότι τα γυρίσματα, αλλά και το μοντάζ της 4ης σεζόν έχουν ήδη ολοκληρωθεί και τώρα το μόνο που μένει είναι να τελειώσουν και τα ειδικά εφέ. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα μέχρι να δείτε τα νέα επεισόδια.

Η πρώτη επίσημη εικόνα από την 4η σεζόν παρουσιάζει τον Homelander του Antony Starr να κοιτάζει επίμονα κάτι. Ναι, η Amazon δεν αποκαλύπτει σχεδόν τίποτα με αυτή την εικόνα, αλλά μπορείτε να τη δείτε παρακάτω:

Η 4η σεζόν θα περιλαμβάνει και το μεγάλο όνομα του Jeffrey Dean Morgan, γνωστού ως Negan από τη σειρά The Walking Dead και Supernatural. Αν και είναι άγνωστο ποιον θα υποδυθεί, ο ηθοποιός Nathan Mitchell του Black Noir δήλωσε ότι θα υποδυθεί έναν "badass" χαρακτήρα που θα ξεχωρίσει και θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

Στο cast του The Boys συμπεριλαμβάνονται και οι Karl Urban ως Butcher, Jack Quaid ως Hughie, Tomer Capone ως Frenchie, Laz Alonso ως Mother’s Milk, Karen Fukuhara ως Kimiko, Erin Moriarty ως Starlight, Chace Crawford ως The Deep, Jessie T. Usher ως A-Train και Colby Minifie ως Ashley Barrett. Επίσης, στον 4ο κύκλο θα δείτε και τους Susan Heyward ως Sister Sage, Valorie Curry ως Firecracker, Simon Pegg ως Hugh Campbell Sr και Rosemarie DeWitt.

Η 4η σεζόν του The Boys θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video μέσα στο 2024.